Obavijesti

Sport

Komentari 10

Trk prema vrhu: Maratonac s Poljuda sad juri za Dinamom

Trk prema vrhu: Maratonac s Poljuda sad juri za Dinamom
1

Sve odluke donosim u interesu momčadi, tako je i s izbacivanjem Saida iz momčadi, kazao je Joan Carrillo koji je u četvrtak trčao 'marjansku trkačku ligu', a danas će u lov na Dinamo

VIDEO

Da su svi igrači Hajduka spremni kao njihov trener, teško da bi im netko u HNL-u mogao konkurirati trkom. Istrčao je trener Hajduka do sada tri polumaratona i jednu utrku od 35 kilometara, a cilj mu je istrčati maraton.

U sklopu priprema, u četvrtak navečer istrčao je deset kilometara ‘marjanske trkačke lige’, a više nego solidno vrijeme 45:04 potvrda je da je u sjajnoj fizičkoj kondiciji. Sve mu to daje potrebnu psihičku stabilnost, koju pokušava prenijeti i na svoje igrače.

- Cijeli tjedan radili smo na taktičkom, ali i na psihološkom planu, jer u derbijima ne pobjeđuje momčad koja bolje taktički stoji na terenu, nego momčad koja uloži veći želju i trud - tvrdi Carrillo, koji je iz odgojnih razloga početkom tjedna iz momčadi potjerao problematičnog Saida.

Španjolcu mnogi zamjeraju što svlačionicom ne vlada čvrstom rukom, nego je sklon razgovorima i kompromisima, no tjeranje jednog od rijetkih preostalih napadača uoči velikog derbija, pokazao je da ima stav.

- Sve odluke koje donosim, donosim sam i u interesu momčadi, tako sam donio i ovu odluku, jer smatram kako je ona najbolja za momčad. Atmosfera u momčadi je odlična, a moji igrači uvjereni u pobjedu.

Hajdukov trener tvrdi kako ovogodišnji Dinamo igra puno defenzivnije nego prošlih sezona.

- Mislim da će oni igrati oprezno, nešto defenzivnije nego inače. Svidjelo mi se kako je Osijek odigrao protiv njih, kako su oni ostvarili prednost u sredini terena i napali ih preko bokova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom

Nakon svih turbulencija, Hajduk počeo i izbacivati igrače iz momčadi! Čija je to bila odluka?
AUTORITET ILI ČIŠĆENJE?

Nakon svih turbulencija, Hajduk počeo i izbacivati igrače iz momčadi! Čija je to bila odluka?

Uz najveću gledanost i atmosferu kojom se diči, Hajduk je na Poljudu osvojio 11 bodova manje nego Rijeka na Rujevici i osam manje nego Dinamo u Maksimiru! Od 15. ožujka kod kuće je pobijedio Rudeš i pet puta izgubio!
Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!
NAPUNIO RAČUNE

Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!

Hrvatski trener je u godinu i osam mjeseci dobio čak tri otkaza. Prvi u rujnu 2022. godine u Osijeku pa je zatim preuzeo Trabzonspor gdje je postao bivši u listopadu prošle godine. Sad ga je smijenio i Union