Obavijesti

Sport

Komentari 6

Trofej Lige prvaka na turneji: Ponovo stiže u Hrvatsku i BiH

Trofej Lige prvaka na turneji: Ponovo stiže u Hrvatsku i BiH
1

U svakom glavnom gradu navijači će također imati priliku upoznati i fotografirati se s ambasadorima UEFA Champions League, bivšim nogometnim legendama

VIDEO

Tijekom idućih sedam tjedana UniCredit na europsku turneju vodi UEFA Champions League trofej. Događaj poznat kao UEFA Champions League Trophy Tour Unicredit predstavlja već osmu godinu zaredom.

Od 13. rujna do 30. listopada trofej će tako obići 16 gradova u pet zemalja. Turneja počinje u Rumunjskoj, a nakon toga se nastavlja u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Mađarskoj. Za vrijeme UEFA Champions League Trophy Toura navijači će imati priliku fotografirati se s trofejem i osobno upoznati neke od slavnih nogometaša.

Trophy Tour krenut će iz Iașija u Rumunjskoj, gdje će se 13. rujna održati uvodna konferencija za medije. Nakon toga će crveni Trophy Tour kamion stati u još 15 gradova i svoja vrata otvoriti javnosti koja će tako dobiti priliku obići besplatnu izložbu čiji je središnji izložak vrlo traženi trofej najprestižnijeg europskog klupskog nogometnog natjecanja.

Kamion izrađen posebno za potrebe UEFA Champions League Trophy Toura pretvorit će se u spektakularni izložbeni prostor površine 200 kvadratnih metara. Sam trofej bit će izložen na otvorenom balkonu kako bi ga prolaznici mogli što bolje vidjeti i fotografirati se s njime.

Osim slikanja s trofejem, nogometni navijači moći će igrati interaktivne igre i pogledati uzbudljivu izložbu suvenira koje su potpisale neke od najvećih legendi koje su kroz povijest igrale u UEFA Champions League. U svakom glavnom gradu navijači će također imati priliku upoznati i fotografirati se s ambasadorima UEFA Champions League, bivšim nogometnim legendama.

Ove godine turneja će uključivati i odabrane lokalne poslovne objekte, trgovačke centre, ali i druge neuobičajene lokacije kako bi ponudila nešto novo i kako bi doprla do što više obožavatelja.

Od 2009. do 2015. UEFA Champions League Trophy Tour posjetilo je više od 600.000 ljudi u 16 zemalja, a turneja je za UniCredit Grupu postala važno godišnje događanje.

Za detaljan raspored UEFA Champions League Trophy Toura i više informacija o službenom sponzorstvu možete posjetiti www.ucltrophytour.com ili nas pratite na društvenim medijima:

Facebook Unicredit champions

Twitter @Unicredit_PR

Instragram @ Unicredit_PR

Googleplus +Unicreditgroup

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao