Sport

Komentari 2

Trojica Riječana ne smiju u San Sebastian, nalaz opet pozitivan

Trojica Riječana ne smiju u San Sebastian, nalaz opet pozitivan

Niti na noge Davidu Silvi i Real Sociedadu ne može se bez izostanaka. Čerin i Arsenić su ozlijeđeni, Kulenović upitan, a trojici otprije pozitivnih na Covid-19 i najnoviji nalaz pokazao je prisustvo korona virusa

Ovo je već postalo 'loš, stari običaj'. Svakog utorka, dan prije puta na europsko gostovanje, na Rujevici su najiščekivanije vijesti one iz Uefinih laboratorija u kojima se obavljaju testiranja na korona virus.

I... Ni danas nisu onakve kakve bi svi željeli. Rijeka je prije odlaska na gostovanje kod Napolija imala čak osmoricu pozitivnih (iako su završili obvezno razdoblje samoizolacije), a od tih osam trojici je nalaz na Covid-19 opet pozitivan pa će se i u četvrtak u San Sebastianu kod velemajstora Davida Silve i Real Sociedada igrati bez najmanje četiri-pet ključnih igrača.

POGLEDAJTE VIDEO: Rijeka na stadionu 'Armando Diego Maradona'

Poštovani,

Ovim putem vas obavještavamo kako su nakon novog kruga testiranja s današnjim danom (1. prosinca 2020.) trojica igrača Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka pozitivna na virus korone (COVID-19).

Važno je naglasiti da nakon posljednjeg  kruga testiranja nema novih pozitivnih igrača na virus korone, već se radi o igračima koji su već ranije odradili razdoblje samoizolacije, ali zbog pozitivnog nalaza neće biti na raspolaganju.

Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (GDPR), ne možemo objaviti identitet osoba pozitivnih na korona virus.

To je priopćenje koje su u 13 i 30 objavili iz HNK Rijeka.

Adam Čerin i Sandro Kulenović ozlijedili su se na sjajnom nedjeljnom derbiju s Osijekom na Rujevici (1-1). Veznjak Čerin je 100% 'out', a za napadača Kulenovića još postoji nada da se oporavi do sutra ujutro kada 'Bijeli' kreću u Baskiju.

Rijeka će, dakle, opet biti bez najmanje 4-5 igrača i to - redom igrača koji bi, da nisu ozlijeđeni ili pozitivni na virus korone, sa velikom vjerojatnošću istrčali u početnih 11.

Simon Rožman opet mora aktivirati neke pričuvne, B, C ili D strategije i posizati za juniorima. I u tu poziciju mladi trener silom prilika redovito upada dan-dva prije 'bitke'.

Da nije tako, sigurno se ne bi pisalo samo o Rijeci koja je 'hrabra, ali desetkovana pa unatoč svim plusevima i dalje bez bodova'.

S kojim igračima će Rijeka sutra put San Sebastiana na noge vodećoj momčadi Primere? Znat će se sutra, kad se autobusima s Rujevice krene u krčku zračnu luku.

Najčitaniji članci