Sport

Komentari 8

Trojici dva dana odmora viška, priključuje se i Korejac Kim...

Trojici dva dana odmora viška, priključuje se i Korejac Kim...

U Dinamo se vratio Mario Ćuže, a moguć je i povratak Sadegha Moharramija. No, dolazak iranskog braniča ovisit će o statusu Ive Pinta koji je sve bliže odlasku u Portugal...

Dinamo danas započinje s pripremama za proljetni dio sezone, Nenad Bjelica u jutarnjim će satima sa svojom momčadi odraditi prvi trening u 2020. godini. Trener 'modrih' neće odmah računati na sve prvotimce, dva dana odmora viška dobili su Dani Olmo, Petar Stojanović i Komnen Andrić. No, seniorskoj momčadi priključit će se i neka nova lica.

Mario Ćuže vraća se s posudbe iz Istre, dok je još upitan status Sadegha Moharramija. Iranski nogometaš jesenski je dio sezone proveo u Lokomotivi, a u Dinamo će se vratiti samo u slučaju ako ode Ivo Pinto. A odlazak portugalskog braniča na posudbu čini se prilično izvjesnom situacijom. U proljetni dio priprema s Dinamom će krenuti i tri nova mlada klinca Tomislav Krizmanić, Robert Mišković i - Kim Hyun woo.

Riječ je o 20-godišnjem stoperu iz Južne Koreje koji već dvije godine u Dinamu, a koji je u svibnju 2018. godine sa svojom reprezentacijom do 20 godina stigao do polufinala na Svjetskom prvenstvu u Poljskoj. Kim Hyun woo je za 'modre' u drugoligaškom društvu skupio 23 utakmice, jednom zabio, a jednom asistirao. A sada će biti i prvi Južnokorejac među seniorima Dinama.

- Računamo da će s nama na pripreme krenuti 32-22 igrača uz četiri golmana, a onda će se i taj popis polako kratiti  - poručio je Nenad Bjelica.

Zimske pripreme započet će i cijela garda već poznatih mladih aduta, igrača poput Gvardiola, Marina, Đire, Franjića, Šutala ili Baturine, koji su dio seniorske momčadi bili na zimskim pripremama u Turskoj, pa i na ljetnim u Murskoj Soboti. Zagrepčani će do 13. siječnja trenirati u Zagrebu, a onda se do 25. siječnja zaputiti na dvanaestodnevne pripreme u Rovinj.

Najčitaniji članci