Obavijesti

Sport

Komentari 15

Trpao u Arsenalu i Realu, a sad krvnički udario protivnika...

Trpao u Arsenalu i Realu, a sad krvnički udario protivnika...
1

Surov, drzak, bezobrazan. Dokaz nemoći i frustracije. Nekada moćni napadač koji je zabijao kao od šale, a danas se služi luzerskim alatima. Riječ je o Emmanuelu Adebayoru koji je nokautirao protivnika...

VIDEO

Težak karakter, ali vrstan nogometaš. Barem dok je bio na vrhuncu. Emmanuel Adebayor (36) osebujan je čovjek koji je od miljenika navijača Arsenala, postao najveći neprijatelj. Zbog svađe s Wengerom 2009. godine otišao je u Manchester City, a onda je u prvom susretu protiv bivšeg kluba odmah zabio gol, uklizao prema tribini gdje se nalaze najžešći navijači topnika i podignuo ruke u zrak.

Navijači Tottenhama pjevali su mu 'tata ti pere slonove, a mama ti je ku*va', a onda je postao idol nakon što je u njihovom dresu zabio Arsenalu. Preživio je pokušaj atentata dok je s reprezentacijom Toga putovao na Afrički kup nacija pa otišao u reprezentativnu mirovinu.

Soccer - Barclays Premier League - Manchester City v Arsenal - City of Manchester Stadium

Sve to proživio je u 15 godina nogometne karijere, koja je ipak, priznajemo, mogla biti puno blistavija. Prošao je Metz, Monaco, Arsenal, Manchester City, Tottenham, Real Madrid, Crystal Palace, Istanbul Basaksehir, Kayserispor, a u zalasku karijere skrasio se u paragvajskoj Olimpiji. 

Champions League - Real Madrid - FC Barcelona

Togoanac je u glavni grad Paragvaja stigao sredinom veljače, nije ništa pokazao u četiri utakmice, pardon je. Pokazao je borilačke vještine kojima nije mjesto na terenu. Njegova Olimpia igrala je protiv Defensa y Justicia u drugom kolu Cope Libertadores, a Adebayor je u 71. minuti doživio pomračenje uma. Lopta je bila u zraku, jedan nogometaš argentinskog kluba htio je udariti loptu glavom, a onda se od niotkud pojavio Adebayor s visokom podignutom nogom, a njegov džon završio je u vratu protivničkog nogometaša. 

Surov, drzak, bezobrazan. Dokaz nemoći i frustracije. Nekada moćni napadač koji je zabijao kao od šale, a danas se služi luzerskim alatima. Još je i podignuo ruke u zrak pokazujući da je nedužan.

Soccer - UEFA Champions League - Quarter Final - First Leg - Villarreal v Arsenal - Estadio El Madrigal

Naravno da je u istoj sekundi dobio crveni karton, a protivnik je od udarca zalegao na travnjak. 

Adebayor je bez isprike napustio travnjak, a nogometaš Defensea je ipak dobro prošao i nastavio je s utakmicom. 

Soccer - Barclays Premier League - Arsenal v Tottenham Hotspur - Emirates Stadium

Togoanski nogometaš je oduvijek poznat po teškom karakteru i nerijetkim sukobima, ali ovaj potez je ipak level više. Nešto čemu nije mjesto na travnjaku. 

Iako s igračem manje, Olimpia je na kraju pobijedila 2-1.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome