Obavijesti

Sport

Komentari 21

Tsonga ih razočarao: 180.000 eura neće dobiti djeca u domu

Tsonga ih razočarao: 180.000 eura neće dobiti djeca u domu
4

Nick Newlife uložio je 2700 eura da će Roger Federer osvojiti sedam naslova u Wimbledonu. Dobitak je ostavio humanitarnoj udruzi, koja će još čekati isplatu

VIDEO

Kladim se da će taj mali Federer osvojiti sedam Wimbledona u karijeri, rekao je u londonskoj kladionici početkom 2003. godine 53-godišnji Nick Newlife i na to ponudio uplatu od oko 2700 eura.

Ali ipak ništa od isplate. Barem do godine. Švicarac je ostao na šest naslova. Umiješao se Jo-Wilfried Tsonga i spriječio isplatu od 180.000 eura. Dobitak je to koji je Newlife oporučno ostavio britanskoj humanitarnoj udruzi Oxfam. Nick je iznenada preminuo u veljači 2003. godine.

- Gospodin Tsonga malo nas je rastužio. Ali ništa zato, postoji još mnogo sezona u kojima će Roger imati priliku - rekla je predsjednica humanitarne udruge koja se brine o napuštenoj djeci te socijalno ugroženim obiteljima.

Bez obzira na to kako završi ova priča, udruga je na dobitku. Već je inkasirala oko 20.000 eura kad je Roger osvojio 14. Grand Slam naslov. Nick je, također 2003. godine, stavio 300 eura na koeficijent 1/66 da će Švicarac osvojiti toliko naslova do 2020. godine.

Na dobitku je i Jo-Wilfried Tsonga, koji je, unatoč tome što je u Wimbledon stigao bez trenera, izborio premijerni polufinale u All England Clubu. A za finale će igrati protiv “stare mušterije”, Novaka Đokovića, koji je jučerašnju pobjedu proslavio uz roštilj.

- Pobijedio me pet puta i sigurno neće biti lako igrati protiv Tsonge, kojem sad samopouzdanja ne nedostaje - rekao je Đoković.

A uvertiru u drugi polufinale odigrali su Andy Murray i Rafael Nadal. I to na playstationu!

- Često igramo kad smo na istim turnirima.  Uglavnom ja pobjeđujem - pohvalio se Rafa.

Škot mu je ekspresno odgovorio:

- To je samo ako igra u paru s Juanom Monacom. Inače je vrlo loš u virtualnom sportu.

Dobri su prijatelji, ali samo uz videoigre...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"