Obavijesti

Sport

Komentari 16

Tudor: Favoriti smo, ali nas je pogodila Caktaševa ozljeda...

Tudor: Favoriti smo, ali nas je pogodila Caktaševa ozljeda...
1

Mislili smo da je u pitanju nekakav meniskus i pauza od mjesec dana, kad ono šest mjeseci, kaže Tudor, koji protiv Slavena ne može računati na Kouassija i Jozinovića

VIDEO

Nakon čak dva tjedna Hajduk se vraća obvezama u Prvoj HNL u nedjelju kad će ugostiti nogometaše Slaven Belupa. 'Bijeli' nakon odgođene utakmice protiv Lokomotive, spremaju se za Koprivničane u nešto slabijem ozračju.

Razlog tome je teška ozljeda Mije Caktaša, koji će zbog puknuća prednjeg križnog ligamenta sigurno pauzirati do kraja godine.

- Jako nas je pogodila strašna vijest o ozlijedi Mije. Mislili smo da je u pitanju nekakav meniskus i pauza od mjesec dana, kad ono šest mjeseci. Imao je fantastičan početak sezone, ja mu i ovim putem želim što brži oporavak uz poruku da ga čekamo - rekao je na konferenciji za medije trener Hajduka Igor Tudor, koji protiv Slavena neće moći računati na Kouassija.

- Kouassi se još nije oporavio, start Škarabota u utakmici s Rijekom je bio prilično poguban za nas i za njega, pokušali smo napraviti sve da se vrati ranije, ali nismo uspjeli tako da će biti odsutan još minimalno deset dana. 

Također neće zbog ozljede konkurirati Jozinović, koji će od sljedeće nedjelje biti na raspolaganju. Tudor je osim ozljedama svojih igrača, vrijeme posvetio nedjeljnom protivniku.

- Katalinić je veliki i trofejni trener, s Hajdukom je ostvario povijesne uspjehe. No mi smo favoriti. Ovo je jedna skroz drukčija momčad od one koja je igrala sa Splitom na Poljudu u prvom kolu. Imaju Čanađiju i mogu svakome stvoriti probleme.

Za kraj prokomentirao je situaciju oko Senijada Ibričića, koji je postao tiha želja Splićana nakon što je zatražio raskid ugovora od moskovskog Lokomotiva. No Rusi ga ne puštaju i vjerojatno ga šalju na posudbu u Tursku.

- Ibričić nije realna mogućnost.  Trenutak u klubu je uvijek isti, svi bi voljeli da možemo dovesti nekoga, ali ne možemo i moramo se pokriti s onim što imamo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 16

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović