Obavijesti

Sport

Komentari 41

Tudor: Istra već tradicionalno na Poljud dolazi igrati bunker

Tudor: Istra već tradicionalno na Poljud dolazi igrati bunker
1

To je stil igre koji njihov trener njeguje i za nas su znali biti nezgodni. Na nama je da budemo strpljivi, ali i agresivni i konkretni, da što prije zabijemo, rekao je Tudor

VIDEO

Turbulentni jesenski dio sezone, kako samo Hajdukova jesen zna u zadnje vrijeme biti turbulentna, došao je do samog kraja. Preostao je još samo subotnji ogled s Istrom, u koji Splićani ulaze sa željom da se pobjedom oproste od svojih navijača. No Istra je u prošlosti često znala biti kamen spoticanja.

- Nastojat ćemo odigrati dobru utakmicu, protiv neugodnog suparnika i na pravi način zaključiti sezonu - kazao je Tudor i dodao:

- Istra igra tradicionalno bunker na Poljudu, to je stil igre koji njihov trener njeguje i za nas su znali biti nezgodni. Na nama je da budemo strpljivi, ali i agresivni i konkretni, da što prije zabijemo i utakmicu usmjerimo na svoju stranu. U protivno, može biti problema, jer Istra ima igrače koji znaju istrčati dobru kontru, tu je i opasni Radonjić... 

- Za očekivati je našu dominaciju, ali dosta često u takvoj gužvi nije lako napraviti višak. Moramo biti strpljivi, ali i žestoki, da ta utakmica ne bude utakmica bez šansi - rekao je trener Hajduka.

Zdravstveni bilten otkriva kako nema Vršajevića, Maglice, Milovića, Mezge, Bašića i Malokua, možda i Kouassija.

- Tko je tu je, bit će 11 dobrih. Navikli smo već na to. No mi smo favoriti, normalno, očekuje se naša pobjeda, a na nama je da budemo usredotočeni na ono što radimo na treningu i to pretočimo na utakmicu - kaže Tudor.

U momčad bi se trebao vratiti Maloča, a Bradarić će zauzeti svoje mjesto u veznom redu osim Vukovića. To bi trebale biti jedine promjene u momčadi. Očekivano, nema Malokua, koji je zaokupio puno pozornosti zbog izjava svog oca. 

No Tudor to nije želio posebno komentirati.

- Imam svoj stav i reći ću ga, ali ne sada, prije ove utakmice. Niti jedan pojedinac ne zaslužuje pažnju veću od ostalih. Momčad je iznad svega, tako da Elvir Maloku ima jednaku pažnju i tretman kao Milović, Sušić ili Abdukolikov, koji nije igrao 6 mjeseci. 

- Pažnja znači šest očiju, mene i mojih pomoćnika, Vukasa i Vučka, koji imaju težak zadatak da od 22-23 igrača s treninga odrede njih 10 koji će biti zadovoljni sretni i veseli, te da rastuže onih drugih 13, odnosno da im daju motivaciju. Kako je to jednom rekao veliki Ivo Šušak, da se pokušaju na treningu izboriti za svoju sreću sljedeći tjedan. Niti jedan pojedinac ne može se izdići iznad momčadi - kazao je Tudor, koji je pozvao navijače na oproštaj od polusezone.

- Pokazalo se i ova protekla tri mjeseca kolika je njihova važnost, koliko ti ljudi vole nogomet i prije svega Hajduk. Same brojke o posjeti u odnosu na ostale puno govore i igrači to znaju cijeniti. I vjerujte mi, u 99% utakmica oni su dali ono što mogu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane
DINAMO - OLMISSUM 3-1

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane

Od prve minute nije bilo upitno tko će slaviti u Draženovom domu. Jako su dobro krenuli domaći i nastavili kroz cijeli susret, a Omišanima nisu uspjeli napraviti razliku s golmanom igračem

Marca: U Realu su preko noći promijenili odluku oko Modrića
ODLUKA ZA LUKU

Marca: U Realu su preko noći promijenili odluku oko Modrića

Hrvat je preuzeo svoju novu ulogu u momčadi, a ono što je pokazao je da u onim minutama koje ima, pa čak i kada je starter, nastavlja biti odlučujući, hvali Marca Modrića
Ivanković o Livaji na padelu i izletu igrača na Hvar: Morali su biti pametniji, pogriješili su...
TRENER HAJDUKA O AKTUALNOSTIMA

Ivanković o Livaji na padelu i izletu igrača na Hvar: Morali su biti pametniji, pogriješili su...

Livaja je i dalje ozlijeđen, Perišić će opet zaigrati u prvih 11, povratnik Melnjak mogao bi dobiti minutažu do kraja sezone, a Sahitiju je oko još bolno i propustit će Goricu. Odjidja? Najlakše sve prebaciti na mlade