Obavijesti

Sport

Komentari 25

Tudor nakon novog poraza: Pa vi nemate pojma o nogometu

Tudor nakon novog poraza: Pa vi nemate pojma o nogometu
1

Igor Tudor odradio je pet utakmica na klupi Galatasaraya. Ima dva poraza, jedan remi i dvije pobjede, do kojih je došao golovima u sudačkoj nadoknadi. U derbijima je gubio u Hajduku, PAOK-u, a sad i u Galatasarayu...

VIDEO

Ako vi mislite da novi trener može u dva tjedna čarobnom palicom promijeniti cijelu momčad, tada nemate pojma o nogometu, rekao je Igor Tudor, nakon što je Trabzonspor pobijedio njegov Galatasaray 2-0.

Igor Tudor na klupi Galatasaraya je debitirao 18. veljače protiv slabašnog Rizespora, koji je u zoni ispadanja i odigrao mršavih 1-1. Potom je u derbiju na svom terenu izgubio od Bešiktaša 0-1, da bi potom pobijedio Antalayuspor i Gencebirligi golovima u sudačkoj nadoknadi. Ruku na srce, to su protivnici koje je i morao pobijediti. No, u drugom derbiju, protiv Trabzonspora, opet je izgubio, ovaj put 2-0. 

- Imali smo strahovito težak tjedan u kojem nam se ozlijedilo dosta igrača, jedva sam uspio sastaviti 11 igrača za derbi. Imamo dosta problema, koje trebamo riješiti. Nemamo pas igru, a kad je tako, onda ne možete ni dominirati, pa samim time niti stvoriti šanse i zabiti. Ova momčad ima velikih problema, a to nisu problemi od jučer - rekao je Tudor.

Inače, Tudor ima velikih problema kad su derbiji u pitanju, u kojima je, kako kaže Mourinho, trenerov posao da igračima iz glava izbacio pritisak i da im 'ugradi' emocionalnu kontrolu. U Hajduku je redovito gubio od Dinama, a vlasnik je i najtežeg poraza, onog iz prosinca 2013. kad je u Maksimiru poražen 5-0. Triput je i na Poljudu gubio od Dinama. U PAOK-u je igrao tri derbija protiv najvećeg rivala, Olympiacosa i sva tri put dobio po 'rebrima'. Bilo je 0-1, 0-2 i 0-3. 

U Turskoj je s Galatasarayem imao dva derbija, protiv Bešiktaša je izgubio 1-0 i sad protiv Trabzonspora 2-0. Do kraja prvenstva ostao mu je još jedan, 23. travnja s Fenerbahčeom. Ako ga uopće dočeka na klupi Galatasaraya jer Turci, pogotovo u Galati, imaju vrlo nizak prag tolerancije...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome