Obavijesti

Sport

Komentari 50

Tudor: Treba se sad odmoriti za Dinamo, počeli su i grčevi...

Tudor: Treba se sad odmoriti za Dinamo, počeli su i grčevi...
1

Da, bit ćemo umorniji od Dinama, ali uoči prošlog derbija oni su bili umorniji nakon pobjede nad Arsenalom, pa ih nismo pobijedili, kaže Hrvoje Milić nakon Zagreba

VIDEO

Hajduk protiv Zagreba u Kranjčevićevoj, Josip Juranović dodaje, a Marko Bencun zabija drugi gol Splićana. Slika se ponovila, tako je bilo u subotu u prvenstvu, pa opet u srijedu u Kupu. Hajdukova zagrebačko-hercegovačka veza funkcionira jako, jako dobro.

- Jura je dobar momak, dobar igrač, drago mi je i zbog njega što igra tako kvalitetno, upisuje asistencije - kazao je Bencun, koji se u vrijeme Hajdukove krize s napadačima prometnuo u vrlo ozbiljno rješenje.

- Jako sam sretan zbog ta tri gola u tri utakmice u nizu, ali i još sam sretniji zbog momčadi, što smo sve tri utakmice dobili. U dobrom smo nizu i čekamo Dinamo s puno samopouzdanja - skromno kaže Bencun, a u istom stilu govori i kad ga se pita očekuje li mjesto u Hajdukovih prvih 11 i u subotnjem derbiju na Maksimiru.

- Fizički i psihički sam jako dobro, dajem sve od sebe, na treneru je hoće li me uvrstiti u momčad...

U subotu je prvi gol zabio Fran Tudor, ali taj se detalj nije ponovio četiri dana poslije. Jefferson je "naslijedio" Frana Tudora, koji je kod izlaska dobio glasne ovacije s tribina Kranjčevićeve.

- Lijepo je to bilo čuti... Mislim da opravdavam trenerovo povjerenje, ovo je za mene zaista odlično razdoblje. No treba se sad što je više moguće odmoriti do Dinama, počeli su me loviti grčevi u 70. minuti - kazao je Tudor i dodao:

- Bit ćemo sigurno umorniji od Dinama u subotu, ali želimo odigrati čvrstu, agresivnu utakmicu, pokušati se nametnuti. Uspijemo li u tome, doći će i rezultat.

Punih pet dana provest će u rodnom gradu, no prijatelji i obitelj neće ga previše vidjeti.

- Možda i bude slobodnog vremena, ali prvo moram vidjeti s trenerom koje sve obaveze imamo. To je najvažnije, tek nakon toga može doći sve ostalo - odlučan je Tudor, koji je od inače na komplimentima škrtog Burića uspio isforsirati rečenicu "Fran je na najboljem putu da postane veliki igrač".

- Uh, to prvi put čujem... Hvala treneru na lijepim riječima, na meni je sad da radim i pokušam dokazati da je bio u pravu kad je to rekao. Puno nam pomaže, mlada smo momčad i treba nam velika podrška, a tu je njegova uloga jako važna - rekao je Tudor.

Pronašao se 20-godišnji Zagrepčanin na lijevoj strani napada, nakon što je promijenio nekoliko pozicija, a leđa mu čuva Hrvoje Milić, koji ne želi previše misliti na umor.

Jesu, igrači Dinama su odmorniji od nas, ali u prošlom derbiju bilo je obrnuto pa mi nismo dobili utakmicu. Oni su na Poljud došli nakon pobjede protiv Arsenala, napravili smo pritisak, bili bolji, ali završilo je 0-0. Vjerujem da će ova utakmica biti slična kao ta splitska, mogao bi tu i jedan potez odlučiti pobjednika - vjeruje Milić, koji u ulogu favorita bez previše razmišljanja gura Dinamo:

Dinamo je domaćin i zato je lagani favorit. No uvjeren sam da ćemo se, budemo li se držali kao jedan, na kraju veseliti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj  posao'
NEPOTREBNA SCENA

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika