Sport

Komentari 1

Reprezentativac Južne Afrike poginuo u prometnoj nesreći

Reprezentativac Južne Afrike poginuo u prometnoj nesreći

Istočno od Johannesburga u Južnoafričkoj Republici poginuo je Motjeka Madisha (25), nogometni reprezentativac. Poginula je još jedna osoba, a najvjerojatniji uzrok nesreće je bio gubitak nadzora nad vozilom

Bio je zvijezda u usponu te je uvijek imao dobar i pozitivan stav čime je bio podrška i drugim igračima, napisao je u oproštaju od reprezentativca Južnoafričke Republike izbornik Molefi Ntseki koji je bio užasnut činjenicom da je reprezentativni stoper Motjeka Madisha (25) poginuo u prometnoj nesreći.

Football - International Friendly - South Africa v Zambia - Royal Bafokeng Stadium - Rustenburg

Za reprezentaciju je nastupio 13 puta, a u Mamelodi Sundownsima je bio prvi izbor na stoperskoj poziciji. Kako prenosi tamošnja policija, još nije u potpunosti jasno kako se dogodila nesreća, ali mogu potvrditi da je 'vozač izgubio nadzor nad vozilom i pogodio čvrsti objekt'.

Sundownsi su ostali bez dva igrača u tjedan dana, a oba su poginula u prometnoj nesreći. Anele Ngonca (33) poginuo je prije mjesec dana u blizini Durbana te se spomenuta momčad našla u zaista nesvakidašnjoj situaciji te u velikoj žalosti jer su život izgubila dva člana njihove seniorske momčadi.

Najčitaniji članci