Sport

Komentari 41

U 136 sekundi zgrnuo milijune, a novac čuva na sjedalu Rollsa

U 136 sekundi zgrnuo milijune, a novac čuva na sjedalu Rollsa

'The Money' je za borbu u Rizinu dobio sedam milijuna funti. Hrpu novca je razbacao po Rolls Royce Phantomu, najskupljem iz svoje luksuzne kolekcije od šest automobila...

Samo 136 sekundi. Toliko je trebalo Floydu Mayweatheru da zaradi sedam milijuna funti, devet milijuna dolara ili ako vam je draže - 982 milijuna jena.

Vjerojatno ni sam nije očekivao baš toliko laku zaradu kada se pristao boriti u Rizinu protiv Tenshina Nasukawe. 'The Money' je Japanca rušio na pod tri puta u dvije minute pa je borba brzo prekinuta.

- Nisam u formi, tijelo mi nije spremno. Ja sam samo starac koji pokušava uspjeti - rekao je Floyd nakon borbe.

Starac pun kao brod. Starac koji nije propustio priliku svima se pohvaliti najlakšom zaradom u karijeri i još jednom opravdati svoj nadimak.

Na Instagramu je objavio video u kojem predstavlja dva nova skupocjena automobila, a potom je otvorio vrata Rolls Roycea na čijim sjedalima se vidi hrpa novca koju je donio iz Japana. 

Šest crnih 'životinja', Ferrari ide do 330!

Dva nova automobila iz Mayweatherove kolekcije vrijede 1.5 milijuna funti, a Rolls Royce Phantom, u kojemu je 'pohranio' svoje milijune je najskuplji model. Osnovna verzija košta 362 tisuće funta.

Ukupno Floyd u svojoj kolekciji ima četiri modela Rolls Roycea, Mercedes-Maybach i sportski Ferrari 488 koji u tri sekunde dosegne brzinu od 95 km/h, a maksimalno ide do 330 km/h.

Nije loše za jednog "starca"...

 

Najčitaniji članci