Obavijesti

Sport

Komentari 39

Bijeli medo kao rođendansku svijeću ugasio olimpijsku vatru

Bijeli medo kao rođendansku svijeću ugasio olimpijsku vatru
24

Hrvatski stjegonoša bila je Vedrana Malec, a zastava je i službeno predana idućem domaćinu. Igre će se 2018. godine održati u južnokorejskom PyeongChangu...

VIDEO

>>> Rusi su za kraj simpatično ostavili da bijeli medo puhne i ugasi olimpijski plamen poput svijeće na rođendanskoj torti. Soči je došao do kraja, a na samom završetku još jedan vatromet. Organizatori poručuju - Vidimo se u PyeongChangu!

>>> Olimpijske igre u Sočiju i službeno su završene. Ostalo je još malo igrokaza za kraj, a onda tišina do 2018. godine i novih uzbuđenja u južnokorejskom PyeongChangu. 

>>> Zastava je i službeno predana u ruke organizatorima sljedećih Olimpijskih igara koje će se 2018. održati u PyeongChangu. 

>>> Rusi odaju spektakularnu počast svojoj književnosti koja je itekako bogata, a nakon toga sve skupa pretvara se u ogroman cirkus. 

>>> Nakon dužeg protokolarnog djela na kojemu su ukazane i posebne zasluge volonterima, nastavljena je ceremonija zatvaranja. 

>>> Veliki bubnjarski uvod najavio je i mimohod sportaša. Po jedan sportaš/ica nosi zastavu svoje zemlje. Hrvatski stijeg ponijela je Vedrana Malec. 

>>> Intonirana je i ruska himna koju je maestralno otpjevao veliki zbor uz odličnu pratnju orkestra. 

>>> Uz epsku glazbu i dalje je sve puno morskih motiva, a na sredini se dugo zadržao simbol beskonačnosti. Ceremoniji se svečano pridružio i Vladimir Putin koji je obilno popratio Olimpijske igre i svaki dan bio njihova 'maskota'. 

>>> Rusi su već na početku ceremonije zatvaranja krenuli s vatrometom, a onda se dvorana zaplavila s impresivnim prizorima mora, ptica i lađa.

>>> Započela je ceremonija zatvaranja Olimpijskih igara u Sočiju. Nakon 17 dana medalje su podijeljene, a režiser Daniele Finzi Pasca pripremio je umjetnički oproštaj od sportskih natjecanja. Hrvatski stijeg nosit će Vedrana Malec, a kao i uvijek, službeno će se zastava predati idućem domaćinu. Igre će se 2018. održati u PyeongChangu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...