Sport

Komentari 69

U čast zlatne Jelić: U Kninu osvanuo ogromni transparent!

U čast zlatne Jelić: U Kninu osvanuo ogromni transparent!

Ovo je najmanje što smo mogli napraviti za našu dvadesettrogodišnju zlatnu olimpijku kojoj i ovoga puta iskreno čestitamo na uspjehu te joj želimo sretan nastavak sportske karijere, poručili su iz HGSS-a

Zlatna Jelić i brončani Toni Kanaet ispisali su djelić povijesti svojim nastupima na Olimpijskim igrama u Tokiju. U splitskoj zračnoj luci su ih dočekali gradski i županijski predstavnici, splitski klub Olimpijaca kao i 200-njak članova njihovog kluba TK Marjan, roditelji, prijatelji i navijači.

Nakon spektakularne bakljade svatko se zaputio svojem rodnom kraju, a Jelić je imala organizirani doček u Kninu. Tamo su ju dočekali prijatelji i rodbina, znani i ne znani u velikoj fešti koja je upriličila veliku stvar kao što je zlatna medalja s Olimpijskih igara.

Zlatna olimpijka Matea Jelić svečano dočekana u svom Kninu

Bilo je pjesme, ovacija, veselja, a posebno iznenađenje pripremili su joj članovi šibenskog HGSS-a. Tvrtka Jako je samo za Mateu sašila i tiskala ogromni transparent veličine 25x3, a ekipa iz HGSS-a ga je postavila na zidine drevne kninske tvrđave. Na njemu je pisalo: Matea Jelić, ponos Knina i Hrvatske. Mogli su ga vidjeti svi koji su stigli na doček zlatne olimpijke.

- Ovo je najmanje što smo mogli napraviti za našu dvadesettrogodišnju zlatnu olimpijku kojoj i ovoga puta iskreno čestitamo na uspjehu te joj želimo sretan nastavak sportske karijere i sreće u svim aspektima života. Sretno Matea - poručili su iz HGSS-a.

Matea po dolasku u Knin nije mogla maknuti osmijeh s lica. Dočekali su je njezini prijatelji, sugrađani, bivši treneri, obitelj. Ona nije samo obična djevojka, kako je rekla za sebe, ona je hrabra i nevjerojatna borkinja koja je kroz život morala proći kroz brojne nedaće samo kako bi se popela na vrh Olimpa. 

S razglasa su se puštali hitovi Colonije, ET-a, Petra Graše i drugih dok su Kninjani čekali zlatnu olimpijku, a ona sama je zaželjela da ju njezini sugrađani dočekaju uz "Lijepa li si" u izvedbi Zaprešić Boysa, uz koju je na koncu izašla na pozornicu.

Zlatna olimpijka Matea Jelić svečano dočekana u svom Kninu

- Prvo se ispričavam jer ne znam pjevati - nasmijala je Matea sve prisutne pa dodala:

- Srce mi je puno, volim vas jako, volim Knin i hvala vam što ste tu uz mene.

POGLEDAJTE LIVE PRIJENOS DOČEKA TENISAČA: