Sport

Komentari 8

U dva dana preselio je event sa Zrća u Zagreb: Live prijenos na 24sata gledalo 100.000 ljudi!

U dva dana preselio je event sa Zrća u Zagreb: Live prijenos na 24sata gledalo 100.000 ljudi!

Unatoč silnim problemima oko organizacije zbog pandemije korona virusa i zabrani civilnog stožera, prvi čovjek ATT-a Dražen Forgač mora biti zadovoljan priredbom FNC 3 u Zagrebu

Kulisa je trebala biti fenomenalna. "Fighting Island" na najpopularnijoj hrvatskoj plaži, u klubu Noa na Zrću, ali Nacionalni stožer civilne zaštite tri dana prije zabranio je održavanje MMA spektakla Fight Nation Championshipa 3.

Za svakog organizatora to bi bila noćna mora, ali ne i za Dražena Forgača Forgyja, osnivača i glavnog trenera American Top Teama, koji je s 24sata u manje od 72 sata uspio cijeli event preseliti u Zagreb. Šou je morao ići dalje. I uspio je!

POGLEDAJTE VIDEO: Trušček giljotinom sredio Vasu

Treće izdanje FNC-a održalo se posljednjega srpanjskog dana u sjajnoj atmosferi dvorane ATT-a. U glavnoj borbi večeri hrvatski veteran Ivica Terror Trušček (32) giljotinom je u drugoj rundi dokrajčio Crnogorca Vasu Bakočevića (30) i uzeo prvi pojas najopakijeg borca balkana (BMF).

- Event je bio više nego dobar, vrhunske borbe, jako sam zadovoljan, pogotovo zbog 100.000 gledatelja u live prijenosu YouTube kanalu 24sata. Taj je rezultat velik motiv za dalje - rekao nam je Forgač nakon spektakla u Zagrebu i dodao:

- Najsretniji sam zbog Truščeka, koji je zaslužio da dobije taj pojas nakon svega u karijeri.

Sjajna priredba nije mogla proći nezapaženo ni kod Ivana Dijakovića, suvlasnika UFD tima.

- Bilo je odlično, dobre borbe, čestitam Forgaču za super event. Došao sam zbog Batura i Janičića, oni su iz našeg gyma. Pobijedila su obojica. I zanimala me borba Vase i Ivice. Mislim da MMA scena na ovim prostorima raste, imamo odlične borce u regiji. Ni od koga se ne moramo kriti, možemo se boriti sa svima u Europi - rekao je Dijaković.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Forgyjem

POGLEDAJTE CIJELI EVENT FNC 3:

Najčitaniji članci