Obavijesti

Sport

Komentari 68

'U Hajduku nisu bili korektni, a Tudor nije ni pričao sa mnom'

'U Hajduku nisu bili korektni, a Tudor nije ni pričao sa mnom'
3

Andrijaševićeve izjave su nepotreban i nekorektan pokušaj da se opere od nečega što se oprati ne može. Drago nam je što je Franko našao pravi klub, kazao je Tudor

VIDEO

Franko Andrijašević iz Hajduka je prešao u Dinamo. Ovaj veznjak za službenu stranicu kluba dao je intervju koji je podigao dosta prašine, a reagirao je i Igor Tudor. 

- Došao sam na Poljud i rekli su mi da je situacija takva da je upitno hoće li me Tudor stavljati u igru sljedeće sezone. Menadžer mi je rekao da je stigla ponuda, a ljudi iz Hajduka su mi rekli da su je prihvatili - počeo je Andrijašević.

- Bio sam ponosan kad je došla ponuda Dinama. Bilo mi je baš drago. Odahnuo sam nakon što sam potpisao ugovor. Ovo je korak više za mene u karijeri, a u Hajduku nisu bili korektni - kaže Andrijašević.

S Tudorom je negdje "puklo".

- Najviše me smetao problem komunikacije. Da mi je barem rekao da nešto radim pogrešno, ali nije. Radili smo na treningu, došle su utakmice, a ja na klupi - kaže Andrijašević.

Pitao je trenera u čemu je problem.

- Rekao mi je da su došli Bukva i Iluridze koji su ispred mene i da sam ja u drugom planu. Iz momčadi je maknuo Anđelkovića i mene da bi nakon šest mjeseci klub raskinuo s tim pojačanjima Bukvom i Iluridzeom. Nama u svlačionici rekao je kako se "nisu nametnuli". Kako to? Oni su igrali, a mi izgubili pola godine i na kraju se nisu nametnuli.

Nije Andrijaševiću sjela ni izjava Marija Maloče, koji je rekao kako "igračima Hajduka nije mjesto u Dinamu".

- Bolje da je ostao na "ne bih to komentirao". Nije lijepo tako pričati o prijatelju. Posebno on, koji zna u kakvoj sam situaciji bio. Trebao je imati više poštovanja.

Tudor: Izjave Andrijaševića nisu korektne

Reagirao je na ove izjave trener Hajduka, Igor Tudor.

- Andrijaševićeve izjave su nepotreban i nekorektan pokušaj da se opere od nečega što se oprati ne može. Drago nam je što je Franko našao pravi klub za njega i želimo mu puno sreće u nastavku karijere - rekao je Tudor u ime igrača i Hajduka.

Jakov Biljan prešao u Lokomotivu 

Perspektivni Dinamov veznjak, 18-godišnji Jakov Biljan, poslan je na posudbu u Lokomotivu. Biljan je bio kapetan Dinama u juniorima, a nedavno je s "modrima" potpisao profesionalni ugovor. U Dinamo je stigao s 12 godina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov
ŠTO VI MISLITE?

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici za točno tjedan dana. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju