U Križevcima osvanuo prvi mural za Kobeja Bryanta u Hrvatskoj | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 16

U Križevcima osvanuo mural za Kobeja: Prvi takav u Hrvatskoj

Od pogibije Kobeja Bryanta prošlo je pola godine, ali košarkaški zaljubljenici i dalje ne zaboravljaju taj tragičan dan. U svijetu su osvanuli mnogi grafiti i murali, a sada je jedan osvanuo i u Hrvatskoj, u Križevcima. Turnir u haklu Fiba 3x3 održan u subotu u Križevcima, osmu godinu zaredom, ove godine prvi put za službene FIBA bodove za svjetsku rang listu bio je sjajna prilika da i Hrvatska oda počast legendarnom košarkašu. Mural je naslikao akademski slikar Siniša Bovcon i Kruno Thorn koji su baš nedavno izradili i mural za Krunu Simona.

Pokretanje videa...

Mural za Kobeja  u Križevcima 01:06

VIDEO Hrvati napravili šou na berlinskim ulicama! Doveli su tamburaše pa pjevali hitove

BERLIN - Hrvatska u subotu igra protiv Španjolske, a naši navijači su sa zagrijavanjem krenuli već u petak. Na tisuće Hrvata okupiralo je Berlin, a baza im je jedan kafić. Doveli su tamburaše i zapjevali najveće hrvatske hitove. Prolaznici su ostali u čudu, stanari iz obližnjih zgrada provirivali kroz prozore. Svi su htjeli vidjeti kakav šou su priredili Hrvati

Pokretanje videa...

Luda atmosfera u Berlinu 08:00

VIDEO Ljubav jedne mame rode! Pogledajte kako štiti svoje ptiće

VIŠKOVCI - Dirljiv prizor mame rode koja se nadvija nad gnijezdom kako bi od jake kiše zaštitila svoje mladunce snimila je profesorica biologije Danijela Slišković iz Osnovne škole Ivana Tišova. Roda je svila gnijezdo tik ispred škole, a učenici ove pernate životinje promatraju s divljenjem. - Roda štiti njihove glave - objašnjavala je učiteljica znatiželjnim učenicima.

Pokretanje videa...

Roda čuva djecu 00:36

VIDEO Njemačka puna navijača, a u fan zoni nema ni žive duše! Pogledajte rigorozne mjere...

BERLIN - Fan zona u Berlinu nalazi se odmah pored najpoznatije gradske atrakcije, Brandenburških vrata. Navijači će imati puno prostora, a moći će uživati i u velikom videozidu. Međutim, ulaz u fan zonu strogo je kontroliran od strane policije, koja detaljno pregledava svakog čovjeka i torbu. Ulaz u fan zonu moguć je samo u određenim terminima.

Pokretanje videa...

Berlin 01:21

VIDEO 'Hrvati, pa vi igrate tek sutra!': Nijemci u čudu, kockice dominiraju ulicama Berlina...

BERLIN - Hrvati, pa vi tek igrate sutra... Čudili su se njemački prolaznici koji su u središtu Berlina naišli na gomilu hrvatskih navijača. Iako 'vatreni' igraju protiv Španjolske tek u subotu (18 sati) već su se u petak prijepodne počeli skupljati na ulicama Berlina. Tamo pjevaju navijačke pjesme i vesele se velikom natjecanju.

Pokretanje videa...

Hrvatski i španjolski navijači 01:18

Iz Slavonije za Berlin ukrašenim BMW-om: 'Gdje god stanemo, svi se žele fotografirati s njim'

NA PUTU ZA BERLIN - Dečki iz Sibinja kraj Slavonskog Broda ukrasili su BMW u crvene i bijele kvadratiće pa krenuli u Berlin podržati Vatrene. - Naš automobil je prava atrakcija na putu, gdje god da stanemo, najmanje se sto ljudi želi fotografirati s njim. Kinezima smo najinteresantniji - ispričalo nam je veselo društvo.

Pokretanje videa...

Dečki iz Sibinja kraj Slavonskog Broda krenuli na utakmicu 01:20

VIDEO 'Vatreni' stigli u Berlin: Modrić izazvao oduševljenje navijača, pozdravljali i Broza

BERLIN - Hrvatska nogometna reprezentacija stigla je u petak oko 13 sati pred hotel Ritz-Carlton. Tamo će 'vatreni' prenoćiti uoči prve utakmice Eura protiv Španjolske (subota, 18 sati). Luka Modrić izazvao je oduševljenje navijača koji su skandirali: 'Luka, Luka', a pozdravili su i Brozovića.

Pokretanje videa...

Hrvatska reprezentacija stigla pred hotel 03:06

VIDEO Čuvajte se dima! Vlasti u Kambodži spalile više od 4 tone heroina, kokaina i marihuane...

KAMBODŽA: Ukupno smo danas spalili 4,1 tona droga, većinom kokaina, heroina i marihuane. Na crnom tržištu vrijednost droga bi dosegla oko 67 milijuna dolara, poručuju iz policije Kambodže nakon spaljivanja ogromne količine narkotika. "Mi nismo država koja proizvodi drogu, ali kriminalci koriste naš teritorij za tranzit opojnih sredstava", dodaju iz policije.

Pokretanje videa...

U Kambodži spalili više od četiri tone droge 02:59

Pilot Selak objavio nevjerojatnu snimku: 'Padobran mi se nije ispravno otvorio, vitlao me...'

Čuveni pilot Ivan Selak je u novoj Facebook objavi opisao kakve je imao probleme prilikom skakanja s padobranom. Sve je zabilježio snimkom. - Dakle padobran se nije otvorio onako kako treba (jedna strana) i počeo me vitlati ko malog majmuna. Događa se - napisao je

Pokretanje videa...

Pilot Selak imao problem pri skoku s padobranom: 'Počeo me vitlati kao malog majmuna!' 03:18

Za koga će Sarajlije navijati na Euru? 'Za Englesku, volio bih da se pobjeda vrati kući'

Pitali smo prolaznike u Sarajevu za koga će navijati na Euru i dok su neki za 'komšije', drugi ipak prednost daju inozemstvu
VIDEO

VIDEO Tuča u Širokom Brijegu zabijelila ulice: Vjetar lomio drveće, oštećeni i automobili

ŠIROKI BRIJEG, BiH - Nevrijeme je u četvrtak popodne zahvatilo područje Širokog Brijega i Gruda. Puhao je snažan vjetar koji je lomio grane, a oštećeno je i nekoliko automobila te poljoprivredni usjevi. Na tom je području proglašeno stanje prirodne katastrofe, a građani štetu mogu prijaviti u roku od osam dana, prenose lokalni mediji.

Pokretanje videa...

BiH: Tuča 'poharala' Široki Brijeg 01:08