Obavijesti

Sport

Komentari 27

Učenik nadmašio učitelja: Ćiro protiv Jurčića lovi 1. pobjedu

Učenik nadmašio učitelja: Ćiro protiv Jurčića lovi 1. pobjedu
4

Naime, 'trener svih trenera' nikad nije pobijedio Krunu Jurčića! I ne samo to, nikad niti jedna Blaževićeva momčad nije mu zabila gol! Gradski derbi počinje u 18 sati

VIDEO

Ćiro je osvojio broncu na Svjetskom prvenstvu, a Kruno Jurčić koji je tada igrao u reprezentaciji, samo nekoliko domaćih trofeja no učenik je nadmašio učitelja, ako se gledaju isključivo međusobne utakmice. 

Naime, 'trener svih trenera' nikad nije pobijedio Jurčića! I ne samo to, nikad niti jedna Blaževićeva momčad nije mu zabila gol! Porazna statistika, ali danas ima priliku za srušiti nekoliko negativnih nizova. 

Naizgled, utakmica je vrlo jednostavna, prvoplasirana momčad protiv zadnjeg na tablici. Ipak, to je gradski derbi, a 'pjesnici' će biti silno motivirani.

- Dinamo će na teren s 11 vukova, a čekat će ih 11 lavova - poručio je Ćiro. 

Uzdaju se i u utakmicu odigranu krajem studenog prošle godine. Tada su senzacionalno pobijedili 'modre', a poraz je za Antu Čačića značio otkaz. 

Zagrebu će nedostajati nekoliko igrača, a najveći hendikep je neigranje suspendiranog Abdurahimija, najboljeg igrača i najboljeg strijelca. Jurčić će ponovno izmiješati sastav, kao i posljednjih par kola pa će stoperski par vjerojatno činiti Addy-Jedvaj, priliku će dobiti Pivarić, Halilović i Rukavina.

Vrijeme nije obećavajuće, ali domaćin se nada ovosezonskom rekordu stadiona, oko 4000 gledatelja. Utakmica u Kranjčevićevoj počinje u 18 sati. 

Treća utakmica sezone

Spomenuli smo 1-0 pobjedu Zagreba u studenom, ali momčadi su prvu utakmicu odigrale još krajem kolovoza. To je vjerojatno jasan pokazatelj odnosa kvalitete, Dinamo je slavio s čak 6-0.

Favorit, ali ne ogroman

Kladionice su naravno naklonjene 'modrima', ali koeficijent je neobično visok i iznosi čak 1,80. Tečaj na 1X, odnosno da Zagreb neće izgubiti, je 2,25.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...