Obavijesti

Sport

Komentari 25

Uefa hvali: Svjetska reputacija Dinamove škole nogometa...

U tekstu objavljenom na Uefi spominju se velike nogometne legende koje su svoje profesionalne karijere započele upravo u famoznoj Dinamovoj školi nogometa

VIDEO

Dinamovu školu nogometa koja svake godine iznijedri perspektivne talentirane igrače prati svjetska reputacija, upravo je na ovaj način krovna organizacija europskog nogometa opisala Nogometnu školu Dinamo, jednu od najboljih nogometnih škola u Europi i svijetu.

- Izuzetno smo ponosni i sretni jer su kvaliteta naše škole nogometa te veliki trud i rad koji svakodnevno na treninzima i svim natjecanjima pokazuju brojni treneri i mladi talentirani nogometaši prepoznati diljem svijeta. Naravno, posebno kada prekrasna pohvala stigne od strane jedne ovakve organizacije poput Uefe - piše Dinamo na svojim službenim stranicama.

U tekstu objavljenom na internetskoj stranici www.uefa.com spominju se velike nogometne legende koje su svoje profesionalne karijere započele upravo u Dinamovoj školi nogometa, kao i mladi igrači ponikli iz Dinamove škole koji trenutno igraju u velikim europskim klubovima. Naravno, radi se o vrhunskim igračima Luki Modriću, Dejanu Lovrenu, Eduardu, Mateu Kovačiću, Vedranu Ćorluki, Šimi Vrsaljku, Tinu Jedvaju, Milanu Badelju.

Na stranici UEFA-e spomenuti su i sjajni mladi igrači, trenutno prvotimci Dinama Alen Halilović i novopečeni seniori Robert Murić i Fran Brodić koji su karijere počeli upravo igrajući za mlađe kategorije plavog kluba. Kvalitetu rada i veliki talent mlađi uzrasti Dinama redovito pokazuju u natjecateljskim utakmicama te na istaknutim hrvatskim, europskim i svjetskim turnirima, a nedavno osvojeni međunarodni dvoranski turnir Jugend Euro Cup te sjajne pobjede protiv Bayerna i Borussije Dortmund također je naveden kao jedan od sjajnih uspjeha Dinamove škole.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...
24SATA NA FEŠTI NA AUTOCESTI

VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...

Nakon što su proslavili velika tri boda u svlačionici, dinamovci su se spremili i sjeli u autobus kojim su putovali u Zagreb. Putem su stali na odmorište Ravna gora gdje su proslavili pobjedu