Obavijesti

Sport

Komentari 44

Uefa novčano kaznila Ramosa i Xabija, Joseu dvije utakmice!

Uefa novčano kaznila Ramosa i Xabija, Joseu dvije utakmice!
2

Mourinho je dobio dva susreta kazne, drugi je uvjetno, a odnosi se na probni rok od tri god. i bit će kažnjen ako ponovi slično ponašanje koje nije u skladu s fair-playom

VIDEO

Jose Mourinho i Real Madrid doživljavaju najteže dane otkad je Portugalac došao na klupu. Nakon teškog poraza od Barcelone, dan kasnije stigla ih je i Uefina kazna zbog utakmice s Ajaxom u 5. kolu Lige prvaka u Amsterdamu. 

Mourinho je pozvao Xabija Alonsa i rekao mu da namjerno dobije drugi žuti karton, a isto je preko Dudeka i Casillasa poručio Sergiju Ramosu. Namjera je bila da se 'očiste' od kartona, odnosno da pauziraju posljednju nebitnu utakmicu u skupini pa budu spremni za osminu finala.

Jose je dobio dvije utakmice kazne, ali druga je uvjetna, odnosi se na probni rok od tri godine i bit će kažnjen, ako ponovi slično ponašanje koje nije u skladu s fair-playom. Dobio je i financijsku kaznu od 40.000 eura. Propustit će domaću utakmicu protiv Auxerrea, ali vodit će momčad u obje utakmice osmine finala. 

Xabi i Ramos su kažnjeni sa po 20.000 eura, Iker Casillas sa 10.000, a Dudek sa 5.000 eura. I sam klub je dobio 120.000 eura kazne. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju