Sport

Komentari 6

UFC zvijezda ide u Australiju: Želim pomoći u gašenju požara

UFC zvijezda ide u Australiju: Želim pomoći u gašenju požara

Dok se njegovi kolege prepucavaju prije borbi i razmišljaju o zaradi nakon sljedećeg PPV-a, Jorge Masvidal (35) pokazuje kako zasluženo nosi BMF titulu te da ipak ima najveća 'muda'

U veljači ću biti u Australiji i htio bih pomoći. Prihodi od moje posjete ići će za pomoć, ali htio bih i fizički pomoći u gašenju požara, napisao je na svom Twitter profilu BMF prvak UFC-a Jorge 'Gamebred' Masvidal (35).

U zadnjem naletu požara dvoje je ljudi poginulo, a od početka požara stradalo je i mnogo životinja. I dok 'zloglasni' Irac Conor McGregor (31) proziva sve redom te najavljuje i mogući pohod na tu posebnu BMF titulu. Mnogi sportaši donirali su novac za pomoć Australiji, a Masvidal je prvi koji je odlučio otići i 'dati ruke' za pomoć gorućem kontinentu.

Australija u plamenu

Podsjetimo, 'zločesti dečko' svjetskog tenisa Nick Kyrgios (24) najavio je da će za svaki as koji ispali na ATP kupu donirati 200 eura u fond za pomoć, a njegova sunarodnjakinja Ashleigh Barty (23) donirat će sav prihod koji osvoji na turniru u Brisbaneu. Akciji su se priključili i Marija Šarapova (32), Novak Đoković (32) te još mnogi svjetski sportaši.

No, dok njegovi kolege ratuju riječima, on je odlučio u malo teži 'rat'. Zadnji je put bio u oktogonu 2. studenog prošle godine kad je osvojio titulu 'najvećeg gangstera', a sad će u kavez kojeg ne okružuje žičani, već vatreni obruč. Hrabrosti mu ne nedostaje, a pokazao je to ovim potezom i pozvao svoje kolege da bar novčano pomognu žrtvama požara.

Najčitaniji članci