Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
6 komentara

Uhićen brat srpskog košarkaša Jokića: Gurao i davio ženu...

Otišla je na balkon pozvati pomoć, ali ju je Jokić zgrabio, povukao natrag u stan i ponovno počeo gušiti, stoji u policijskom izvješću o napadu na ženu brata košarkaške zvijezde, prenosi Denver Post

Foto: REUTERS/Jason Lee JASON LEE
6 komentara

Stariji brat srpskog košarkaša Nikole Jokića koji igra za Denver Nuggetse, Strahinja Jokić, uhićen je u Coloradu zbog sumnje da je napao, gurnuo i davio žensku osobu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Američka javnost poznaje ga kao čestog gledatelja bratovih utakmica, na kojima je znao verbalno vrijeđati suce, zbog čega su na jednoj utakmici reagirali i zaštitari, ali sada ga je bolje upoznala u puno mračnijoj situaciji.  

- Otišla je na balkon pozvati pomoć, ali ju je Jokić zgrabio, povukao natrag u stan i ponovno počeo gušiti, rekavši joj da će je gušiti dok se ne onesvijesti. Uzeo joj je mobitel, ali se ona uspjela dočepati računala i poslati poruku poznatoj osobi koja je pozvala policiju - piše Denver Post.

- Tačno je da mi je sin uhićen. Prenoćio je u policiji, ali je odmah ujutro pušten - rekao je za srpske medije otac košarkaša i osumnjičenika. 

Naši partneri pišu
Message