Obavijesti

Sport

Komentari 14

Uhićena trojica muškaraca koja su se potukla na WRC Rallyju

Uhićena trojica muškaraca koja su se potukla na WRC Rallyju

Trojica muškaraca sukobila su se uz stazu na jednoj od popodnevnih dionica u subotu. Dvojica navijača naguravala su se na brdu kraj staze, a potom je treći muškarac ušao u sukob

VIDEO

Policijski službenici Policijske postaje Ozalj provode kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca starosti 30, 28 i 23 godine. Naime, njih se sumnjiči da su jučer, 22. travnja u popodnevnim satima u naselju Dančulovići, Ozalj, prilikom održavanja WRC CROATIA RALLY 2023 počinili prekršaje iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira ta Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Dramatični trenuci s ranijih izdanja WRC Croatia Rallyja 00:59


 
Po završetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni će sutra, 24. travnja, uz optužni prijedlog biti dovedeni na nadležni Općinski sud, izvijestila je Policijska uprava karlovačka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Što se dogodilo?

Trojica muškaraca sukobila su se uz stazu na jednoj od popodnevnih dionica u subotu. Dvojica navijača naguravala su se na brdu kraj staze, na podu je bila slovenska zastava, a potom je treći muškarac ušao u sukob te drugoga bacio na pod posred relijaške staze.

Ubrzo su reagirali i redari te sklonili ljude na brdo. Sve je pratio i policajac u odori koji je s izgrednikom nešto raspravljao na stazi.

VIDEO INCIDENTA POGLEDAJTE OVDJE

Samo desetak sekundi kasnije, nakon što su se svi uspjeli povući na sigurno, a jednoga od zaštitara pridržao je kolega, stazom je projurio reli automobil na skoku pri velikoj brzini. Prava je sreća u nesreći što nitko nije nastradao.

Šef saveza: Sačuvajte prisebnost

Pitali smo za komentar Davorina Štetnera, predsjednika Hrvatskoga auto i karting saveza, koji je potvrdio da je vidio snimku.

- Nažalost, mogla je biti tragedija. Apel svima da sačuvaju prisebnost i da misle o svojoj i tuđoj sigurnosti te slušaju i poštuju službene osobe.

- Na 300-400 tisuća ljudi, ako su se dvojica potukla, mislim da smo dobri. Ono nije bila lijepa snimka. Prošle godine bio sam u organizaciji, znam što znači kad se netko ne želi maknuti. U prvom laufu su svi na mjestima, a onda se opuste i onda bude svega i svačega - komentirao je automobilist Juraj Šebalj u programu HTV-a.

Navijači su se, navodno, potukli zbog mjesta u gledalištu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.