Obavijesti

Sport

Komentari 54

Uhitili Bad Blue Boyse u BiH, htjeli napasti navijače Širokog?

Uhitili Bad Blue Boyse u BiH, htjeli napasti navijače Širokog?
1

Policijski službenici PU Široki Brijeg saznali su da se u dijelu grada, na lokalitetu Brijeg, okupila veća skupina nepoznatih osoba, a za koje su postojala saznanja da je riječ o navijačima GNK Dinamo

VIDEO

Dvadeset tri osobe su privedene nakon što su u Širokom Brijegu pokušali izazvati sukob između navijačkih skupina, javlja Bljesak.info.

Kako su im javili čitatelji, 50-ak Bad Blue Boysa prvo kod crkve napalo prolaznike, a onda su na dvoboj izazvali Škripare, navijače Širokog. Ipak, brzom intervencijom specijalne policije skupina se razbježala po okolnim šumama, gdje je uslijedila akcija specijalne policije. Naselje Brig bilo je pod blokadom za vrijeme trajanja akcije. 

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo na gostovanju

Pokretanje videa...

Dinamovci u Splitu 00:38

Priopćenje policije prenosimo u cijelosti:

"Brzom i odlučnom intervencijom policijskih službenika PU Široki Brijeg, Specijalne policije MUP-a ŽZH i Postrojbe za sigurnost cestovnog prometa MUP-a ŽZH spriječen je incident većih razmjera. Dana 12.09.2020 godine oko 22.10 sati, policijski službenici PU Široki Brijeg došli su do saznanja da se u dijelu grada, na lokalitetu Brijeg, okupila veća skupina nepoznatih osoba, od kojih je dio s kapuljačama na glavama, a za koje su postojala saznanja da je riječ o navijačima GNK Dinamo, pripadnicima navijačke skupine Bad Blue Boys, koji su došli u Široki Brijeg s namjerom da izazovu fizički sukob s navijačima NK Široki Brijeg, pripadnicima navijačke skupine Škripari.

'Vraćanje navijača na stadione je cilj, ali zdravlje je najvažnije'
'Vraćanje navijača na stadione je cilj, ali zdravlje je najvažnije'

Odmah potom na navedeni lokalitet upućen je veći broj policijskih službenika uniformirane i kriminalističke policije PU Široki Brijeg i Postrojbe za sigurnost cestovnog prometa MUP-a ŽZH, a ubrzo potom i Specijalna policija MUP-a ŽZH.

Dolaskom na mjesto događaja policijski službenici zatekli su veću skupinu mlađih muških osoba s drvenim letvama i kamenjem u rukama. Policijski službenici istima su izdali zapovijed da odlože letve i kamenje i pođu s njima nakon čega je dio pripadnika skupine pobjegao u obližnju šumu.

HNS je potvrdio: Od 18. rujna navijači opet mogu na stadione
HNS je potvrdio: Od 18. rujna navijači opet mogu na stadione

 

Ukupno (22) osobe, od kojih 19 državljana Republike Hrvatske i 3 BH državljanina, postupile su po zapovijedi te su privedene u službene prostorije PU Široki Brijeg gdje je nad njima izvršena prekršajna obrada nakon koje su im uručeni prekršajni nalozi – za počinjene prekršaje protiv javnog reda i mira (tuča, zapriječena novčana kazna od 400,00 KM) izrečene su im novčane kazne koje su isti odmah i platili, nakon čega su HR državljani u pratnji policije prepraćeni do graničnog prijelaza s RH u mjestu Gorica a BH državljani pušteni na slobodu.

Policijski službenici poduzimaju daljnje mjere i radnje u cilju identificiranja i sankcioniranja ostalih počinitelja prekršaja."

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...