Sport

Komentari 0

Ukić gledao strašnog Marića, Osijek skoro šokirao Zadrane

Ukić gledao strašnog Marića, Osijek skoro šokirao Zadrane

Strašnu je partiju odigrao Marin Marić i to pred očima novog suigrača Roka Ukića koji je sve pratio s tribina na Gripama pobjedu Splita nad Sonikom. Osijek je, pak, bio na korak do trijumfa na Višnjiku

Dvije pobjede domaćina, dvije pobjede gostiju suma je četiri utakmice 16. kola HT Premijer lige. Mogli su gosti slaviti i treću jer blizu senzacije bio je Osijek na Višnjiku, ali Zadar je u završnici ipak sačuvao obraz.

POGLEDAJTE VIDEO:

Osječani, od kojih se oprostio Antonio Jordano i stigao upravo u Zadar, imali su 61-55 na pet i pol minuta do završne sirene, međutim, u sljedećih pet ostali su na jednom ubačaju, dok su za to vrijeme Junaković i Vuković bili glavni protagonisti zadarske serije 13-2 koja je udaljila goste od senzacije. Završilo je 73-70 uz po 14 koševa Vukovića i Junakovića za domaćine, odnosno 15 Kujundžića i Čelebića za Osijek.

Strašnu je partiju odigrao reprezentativni centar Marin Marić i to pred očima novog suigrača Roka Ukića koji je sve pratio s tribina na Gripama. Uz Marićevih 36 koševa, u čemu su pomogli izostanci Vrankovića i Lukovića, Split je skinuo Sonik s vrha ljestvice (92-70). 

Barnjak (21) i Gunjina (17) vodili su Škrljevo do pobjede 75-66 u Zaboku, dok je Gorica uz 25-11 u zadnjoj četvrtini osvojila Baldekin (67-79) na kojem Šibenki nije pomoglo ni 26 koševa Mikovića ni Širkov double-double s 18 koševa i 10 skokova, a Gorici jest 18 Mazalinovih koševa, 15 Ljubičićevih...

Najčitaniji članci