Obavijesti

Sport

Komentari 7

Umirovili Gigin dres: Mama će biti ponosna na te, Mambacita

Umirovili Gigin dres: Mama će biti ponosna na te, Mambacita
4

Gianna će biti posljednja košarkašica naše škole koja je nosila broj 2 na dresu. Nadam se da ćete je se sjetiti kada pogledate u taj dres, da će vas inspirirati, rekao je ravnatelj Giannine škole s knedlom u grlu

VIDEO

'Gigi, kako ju svi znamo, bila je jedan od najvećih košarkaških talenata koje sam vidio u 20 godina svoje trenerske karijere. Jednom me je pred utakmicu muške momčadi pitala: 'Treneru, gdje je moj dres?!' Znao sam da je mogla pomoći i njima. Toliko je dobra bila. Koliko je utakmica imala triple-double, double-double, 20 i više poena... Uvijek je bila blizu lopte. Leti visoko, Gigi!', rekao je Joshua Parks, trener Kobejeve kćeri Gianne koja je zajedno sa svojim ocem i još sedam osoba poginula u avionskoj nesreći prije nekoliko dana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

06:49

Gianni je bilo tek 13 godina, a škola je u sjećanje na nju umirovila dres s brojem dva koji je nosila u školskoj košarkaškoj ekipi. Osim trenera i ravnatelja, mnogi su drugi članovi škole na poseban način odali počast Gianni.

"Moja Gigi. Volim te! Nedostaješ mi. Učila si nas da nijedan čin ljubaznosti nije malen. Mamica je još i uvijek će biti ponosna na tebe, mambacita", napisala je majka Vanessa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jersey Retirement ❤️🏀

Objavu dijeli Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant)

- Gianna je htjela naučiti sve što se da naučiti o košarci. Htjela je predanim radom svoje vještine dovesti do savršenstva. Želja za pobjedom bila je vidljiva u svakom njezinom nastupu. Htjela je pomoći svojoj ekipi da dođu do pobjede uvijek - naglasio je ravnatelj škole Harbor Day Michael Coleman pa dodao:

- Gianna će biti posljednja košarkašica naše škole koja je nosila broj 2 na dresu. Nadam se da ćete je se sjetiti kada pogledate u taj dres, da će vas inspirirati. Nadam se da će vas inspirirati i da se brinete o svojim prijateljima kada vidite da imaju loš dan - rekao je prvi čovjek škole pa se prisjetio Gigi, a njena majka Vanessa sve je objavila na Instagramu:

- Pamtimo Giannu kao učenicu koja je svaki dan uljepšavala svojim smijehom, tim prelijepim osmijehom i suosjećanjem za druge. Znam da su mnogi proveli lijepe trenutke s njom. Njezini kolege iz razreda, suigrači, članovi obitelji. I znam da ćemo ta sjećanja čuvati zauvijek u našim srcima.Brinula je o drugim suigračicama. Znala im je uputiti osmijeh, 'peticu' ili ih na drugi način pohvaliti u njihovim nastupima. Veselila se zbog njih - pohvalio je ravnatelj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka