Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
7 komentara

Umirovili Gigin dres: Mama će biti ponosna na te, Mambacita

Gianna će biti posljednja košarkašica naše škole koja je nosila broj 2 na dresu. Nadam se da ćete je se sjetiti kada pogledate u taj dres, da će vas inspirirati, rekao je ravnatelj Giannine škole s knedlom u grlu

Foto: Instagram
7 komentara

'Gigi, kako ju svi znamo, bila je jedan od najvećih košarkaških talenata koje sam vidio u 20 godina svoje trenerske karijere. Jednom me je pred utakmicu muške momčadi pitala: 'Treneru, gdje je moj dres?!' Znao sam da je mogla pomoći i njima. Toliko je dobra bila. Koliko je utakmica imala triple-double, double-double, 20 i više poena... Uvijek je bila blizu lopte. Leti visoko, Gigi!', rekao je Joshua Parks, trener Kobejeve kćeri Gianne koja je zajedno sa svojim ocem i još sedam osoba poginula u avionskoj nesreći prije nekoliko dana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Gianni je bilo tek 13 godina, a škola je u sjećanje na nju umirovila dres s brojem dva koji je nosila u školskoj košarkaškoj ekipi. Osim trenera i ravnatelja, mnogi su drugi članovi škole na poseban način odali počast Gianni.

"Moja Gigi. Volim te! Nedostaješ mi. Učila si nas da nijedan čin ljubaznosti nije malen. Mamica je još i uvijek će biti ponosna na tebe, mambacita", napisala je majka Vanessa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jersey Retirement ❤️🏀

Objavu dijeli Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant)

- Gianna je htjela naučiti sve što se da naučiti o košarci. Htjela je predanim radom svoje vještine dovesti do savršenstva. Želja za pobjedom bila je vidljiva u svakom njezinom nastupu. Htjela je pomoći svojoj ekipi da dođu do pobjede uvijek - naglasio je ravnatelj škole Harbor Day Michael Coleman pa dodao:

- Gianna će biti posljednja košarkašica naše škole koja je nosila broj 2 na dresu. Nadam se da ćete je se sjetiti kada pogledate u taj dres, da će vas inspirirati. Nadam se da će vas inspirirati i da se brinete o svojim prijateljima kada vidite da imaju loš dan - rekao je prvi čovjek škole pa se prisjetio Gigi, a njena majka Vanessa sve je objavila na Instagramu:

- Pamtimo Giannu kao učenicu koja je svaki dan uljepšavala svojim smijehom, tim prelijepim osmijehom i suosjećanjem za druge. Znam da su mnogi proveli lijepe trenutke s njom. Njezini kolege iz razreda, suigrači, članovi obitelji. I znam da ćemo ta sjećanja čuvati zauvijek u našim srcima.Brinula je o drugim suigračicama. Znala im je uputiti osmijeh, 'peticu' ili ih na drugi način pohvaliti u njihovim nastupima. Veselila se zbog njih - pohvalio je ravnatelj.

Naši partneri pišu
Message