Obavijesti

Sport

Komentari 48

Umjesto u obrani, oni su kod liječnika: Ulaze Rog i Goncalo

Umjesto u obrani, oni su kod liječnika: Ulaze Rog i Goncalo
2

KOMBINIRAM Dinamov trener Zoran Mamić danima razmišlja kako bez Sigalija i Ademija protiv Olympiacosa. U prvih 11 večeras vjerojatno će upasti Marko Rog

VIDEO

Pa što se ovo događa?! Schildenfeld, Ademi, Sigali, jadao se danima prije dolaska Olympiakosa gazda Zdravko Mamić.

Schifo je ipak ozlijeđen od početka sezone, bez njega se Dinamo dobro snalazio, ali pitanje je kako bez najboljeg stopera Sigalija i motora Arijana Ademija.

Zoran Mamić jučer nije htio otkriti gdje će staviti Portugalca Goncala.

- Hoće li biti stoper ili zadnji vezni?! Bumo vidjeli - kratko je odgovorio strateg “modrih”.

No prema svemu sudeći, Goncalo bi ipak trebao zaigrati u zadnjoj liniji s Taravelom. Filip Benković se baš i nije snašao u posljednjim utakmicama i nema smisla riskirati s njim u obrani. Ivo Pinto je protiv Zagreba ponovno imao problema s mišićem, ali se očito stigao oporaviti za ovu utakmicu. 

Razmišlja Mamić i o promjeni sustava, o igri s trojicom u zadnjoj liniji. Ipak, realnije je očekivati onu ustaljeniju Dinamovu formaciju 4-3-3. Domagoj Antolić i Paulo Machado sigurni su u vezi, pitanje je samo tko će biti treći veznjak. Najbliži je toj poziciji jučer bio Marko Rog.

Ne misli Mamić mijenjati trojac s kojim je igrao protiv Arsenala i Bayerna. Soudani, Fernandes i Pjaca bit će udarne igle.

Večeras sudi Paulo Tagliavento. Talijan je dosad tri puta sudio Dinamu. Kad su odigrali 0-0 protiv Pjunika, kad su izgubili od Porta u skupini 2012. godine 3-0 i posljednji put prošle sezone u Beču, u onoj Pirovoj pobjedi protiv Austrije 3-2.

Otpao je Esteban Cambiasso

Argentinski veznjak protiv Dinama neće igrati zbog ozljede, a najveća će opasnost za gol Zagrepčana biti Ideye Brown i Fortounis. Njih su dvojica golovima uništili AEK.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Dinamo - Rijeka 0-0:  Prvi susret finala bez ispaljenog metka...
UZVRAT JE ZA TJEDAN DANA

Dinamo - Rijeka 0-0: Prvi susret finala bez ispaljenog metka...

Dinamo je u prvom poluvremenu prijetio preko Arbera Hoxhe, koji je pogodio gredu i imao još dvije dobre prilike. Rijeka je prvu pravu šansu imala u 59. minuti kada je Toni Fruk pogodio gredu

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?
UŽIVO OD 19 SATI

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?

Dinamo i Rijeka na Maksimiru igraju prvu utakmicu finala Hrvatskog nogometnog kupa, uzvrat je za tjedan dana na Rujevici. Prijenos je dostupan svim gledateljima putem YouTubea
Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!
JOŠ JEDNO KOLO DO KRAJA

Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!

Manchester City u posljednje kolo ulazi kao prvoplasirana momčad Premier lige! Građani su u zaostaloj utakmici 34. kola pobijedili Tottenham (2-0) golovima Haalanda pa će u nedjelju u zadnjem kolu ovisiti sami o sebi