Obavijesti

Sport

Komentari 12

Uprava i igrači Hajduka neka razmisle za koga to igraju...

Uprava i igrači Hajduka neka razmisle za koga to igraju...
1

I uprava i igrači Hajduka možda bi trebali razmisliti za koga igra Hajduk. Jesu li to najžešći, najglasniji navijači, ili se slaveći golove trebaju kao kralju pokloniti drugim tribinama, na kojima su roditelji s djecom?

VIDEO

Za uspjeh 24sata dijelom je zaslužna odluka uredništva da tekst ne smije izgledati kao da ga je napisao Mamić. Ili Sanader, ili Severina, ili bilo koji lik o kojem pišemo. To bi netko trebao reći, ha, navijačima Hajduka. Njihove riječi, djela, misli i propusti ne smiju ni izgledati kao da su Mamićevi. To jest, akcije čovjeka koji tvrdi da navija za Hajduk ne smiju pogodovati Dinamu.

Dalje, i uprava i igrači Hajduka možda bi trebali razmisliti za koga igra Hajduk. Jesu li to najžešći, najglasniji navijači, ili se slaveći golove trebaju kao kralju pokloniti drugim tribinama, na kojima su roditelji s djecom? Najbolje bi bilo da su svi oni ravnopravni navijači, to jest kupci nogometa, da zaslužuju jednako poštovanje momčadi i uprave.

Ali, stvarno bi trebalo razmisliti koliko ovi kojima se igrači i uprava najčešće klanjaju zapravo otjeraju roditelja s djecom sa stadiona, a kolikima su sasvim dovoljno dozlogrdili da Hajduk, zbog Hajduka možda ni druge klubove, više ne gledaju ni na televiziji. Koliko sponzora razjure! Hej, jučer je netko udario igrača Hajduka, a sutra mogu gledati Bayern i Real. Prilično lak izbor.

Igrači su naprosto premladi da bi kritika išla njima. Uprava Hajduka predugo se i previše ulizuje krivim ljudima. Da ne bude zabune. Žena u minici ima pravo ušetati među tisuću pijanih, nitko je nema pravo silovati, ali će sigurno biti silovana. Nitko nema pravo reći da je sama to tražila. Ulizuješ li se predugo krivim ljudima, daješ li im previše na važnosti, opako ti rastu šanse da će oni pomisliti da smiju udariti igrača. Još će i nagradu očekivati. Odobravanje.

OK, opet da ne bude zabune, nitko nema pravo reći da su uprava i igrači Hajduka sami tražili takav odnos navijača. No, osim što uprava konkretnim djelima, zabranom ulaska na stadion, recimo zapošljavanjem dektektivske agencije da pomogne policiji i pravosuđu, treba dati do znanja što misli o nasilju, ekipa koja vodi Hajduk trebala bi razmisliti za koga Hajduk igra.

Možda da se svi počnu klanjati drugim tribinama?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve