Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
78 komentara

Urnebesni Bullhit za S. Kolak i jedriličare: Bulić je nenadmašiv

Luki Buliću ništa ne promakne, a nisu ni zlatne medalje Sare Kolak i jedriličarskog dvojca Šime Fantele i Igora Marenića. Poslušajte kako ih je opjevao u novim urnebesnim hitovima

Foto: Screenshot
78 komentara

Državna rekorderka u bacanju koplja Sara Kolak (21) bacila je novi rekord i osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama. Kako to obično biva, Luka Bulić već je imao spreman Bullhit ujutro i opjevao je sjajnu Saru.

Ovaj put radi se o popularnoj pjesmi Que Sera, Sera Jaya Livingstonea i Raya Evansa, koju je otpjevala glumica i pjevačica Doris Day u klasiku Alfreda Hitchcocka Čovjek koji je previše znao.

- Oblačno nebo u Zagrebu, al' skužim svjetlost je na nebu. U smjeru Rija pogledam ja kad tam' novo zlato sja. Hej Sara, Sara, ma stvarno ti svaka čast. In crazy hill people must trust, ej Sara, Sara, pjeva Luka Bulić.

Kako to zvuči pogledajte u šaljivom videu.

Luki Buliću ništa ne promakne, a nije ni zlatna medalja Šime Fantele i Igora Marenića. Tako je opjevao i njih uz poznati hit klape Nostalgija Vratija se Šime. Urnebesan Bullhit, moramo priznati.

Vratija se Šime, di je bija? S Igoron je bija usred Rija! Malo ija, malo pija i puno plovija. Vratija se Šime, di je bija? S Igoron je bija i plovija. Plovija je oko bove, ostvariva snove. Od svih drugih boljih bija, snove ostvarija, pjeva Bulić između ostalog.

Tema: Olimpijske igre Rio de Janeiro 2016.

Message