Obavijesti

Sport

Komentari 6

Usikova supruga: Bio je u šoku, od početka rata izgubio je 10 kg

Usikova supruga: Bio je u šoku, od početka rata izgubio je 10 kg
3

Bio je u potpunosti šokiran te ga je sve jako pogodilo. Raspao se. Budimo iskreni, čitava naša generacija nije mogla ni zamisliti ovako nešto niti se itko od nas našao u ovakvoj situaciji, rekla je Katerina

VIDEO

Rat u Ukrajini ne jenjava te je u tijeku 48. dan ruske invazije, a borbe se i dalje vode na brojnim područjima. Supruga aktualnog svjetskog boksačkog prvaka Oleksandra Usika (35) u intervjuu za tamošnje medije izjavila je da je Ukrajinac u roku od tjedan dana od početka Putinove agresije izgubio deset kilograma. 

Pokretanje videa...

Oleksandr Usik 01:02

Usik je prije više od mjeseca dana prekinuo boksačku karijeru i zamrznuo pregovore oko revanša s Antohonyjem Joshuom kako bi stao u obranu Ukrajine zajedno s braćom Kličko i Vasilijem Lomačenkom. 

Katerina Usik na društvenim mrežama nerijetko objavljuje poruke podrške ukrajinskom narodu, a za PravdaTUT rekla je da Usik baš i ne voli davati intervjue. U prvoj borbi protiv Joshue, Usik je imao malo više od 100 kilograma, ali sada teži znatno manje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UsykKate (@usykkate1)

- Izgubio je deset kilograma u tjedan dana od početka rata. Bio je u potpunosti šokiran te ga je sve jako pogodilo. Raspao se. Rekla sam mu da treba pričati jer ljudima treba podrška. Isprva je sve držao u sebi. Budimo iskreni, čitava naša generacija nije mogla ni zamisliti ovako nešto niti se itko od nas našao u ovakvoj situaciji. I evo sada je uslijedio šok - kazala je Katerina.

Usik je u konačnici napustio Ukrajinu za što je dobio odobrenje od ministra sporta, a svjetski boksački prvak po WBA, WBO, IBF i IBO verziji titule će vjerojatno braniti u lipnju u Saudijskoj Arabiji.

FILE PHOTO: WBA, IBF & WBO Heavyweight Titles - Anthony Joshua v Oleksandr Usyk

- Da budem iskrena, Usik inače ne voli davati intervjue. Sad mu je teško, ali ipak nešto kaže. Njegov stav je jasan. Uvijek je bio za Ukrajinu i uvijek će biti dok god bude imao dovoljno snage i zdravlja. Teško mu je što je napustio domovinu, ali to je najbolji način na koji se može boriti za svoju zemlju - zaključila je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UsykKate (@usykkate1)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Portal koji prati Manchester City ocijenio je sve igrače. Iznenadit će vas ocjena Jošku Gvardiolu...
NIJE ODUŠEVIO

Portal koji prati Manchester City ocijenio je sve igrače. Iznenadit će vas ocjena Jošku Gvardiolu...

Najveću ocjenu dobio je Phil Foden, čak 9,5 od mogućih 10. Iza 23-godišnjeg Engleza je sjajna sezona s 19 golova i osam asistencija u 35 utakmica, a proglašen je i najboljim igračem Premier lige