Obavijesti

Sport

Komentari 24

Uskoro i meč? Pogledajte kako se 'mlate' Hrgović i Wilder...

Uskoro i meč? Pogledajte kako se 'mlate' Hrgović i Wilder...
1

Ovo su neki kadrovi sa sparinga Deontaya Wildera i opasnog Hrvata Filipa Hrgovića. Je li ovo mogući matchup u budućnosti? - zapitali su se Britanci koji su objavili video njihovog sparinga starog sedam godina...

VIDEO

Filip Hrgović (27) je na ulasku u samu elitu teške kategorije. Ima 10 pobjeda u 10 borbi, a Deontay Wilder (34) je godinama u svome naručju imao titulu svjetskog prvaka po WBC verziji. Izgubio ju je u veljači od Tyson Furyja, ali uskoro bi mogli gledati njihov revanš.

Prije samo sedam godina, Hrgović je bio još u amaterskom boksu, a Wilder tek boksač u usponu. E tada je ovaj dvojac imao prvi okršaj. Naime, sudjelovali su na pripremnom kampu britanskog Boksača Davida Hayea koji se pripremao za borbu protiv Tysona Furyja, a Sky Sports je nakon sedam godina objavio njihov fantastični sparing. 

Sijevali su udarci na sve strane, a mnogi su se s pravom zapitali. Je li ovo potencijalni meč koji ćemo gledati u budućnosti?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ovo su neki kadrovi sa sparinga Deontaya Wildera i opasnog Hrvata Filipa Hrgovića. Je li ovo mogući matchup u budućnosti? - pitaju se Britanci. 

Dodajmo i kako se Haye nikada nije borio protiv Furyja upravo zbog Hrgovića. Naime, on je tijekom jednog sparinga slučajno udario Hrgovića po glavi i rasjekao mu čelo. Britanac je dobio sedam šavova i odgođen meč.

Deontay Wilder v Tyson Fury

Samo dvije godine kasnije, Wilder je osvojio titulu svjetskog prvaka po verziji WBC pobjedom nad Stiverneom, a tri godine poslije Filip Hrgović je osvojio broncu na Olimpijskim igrama u Riju. Sada su obojica u profesionalnom boksu. Američki boksač je već godinama u vrhu i jedan od najboljih na svijetu, a od El Animala se tek očekuje da pokaže što zna.

Wilder u karijeri ima nevjerojatnu statistiku od 42 pobjede i jednog poraza, a taj jedini poraz nanio mu je Tyson Fury prije tri mjeseca. Hrgović je na omjeru 10-0 i u ožujku je trebao poboljšati svoj omjer, ali sve boksačke priredbe otkazane su zbog korona virusa.

I? Budući matchup? Naravno! To će značiti da je Hrgović na samom vrhu teške kategorije...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu