Obavijesti

Sport

Komentari 1

Utah bez Bogdanovića izgubila od Phoenixa, Babo na poštedi

Utah bez Bogdanovića izgubila od Phoenixa, Babo na poštedi

Osim Bogdanovića, Jazz je u Phoenixu igrao i bez ostalih startera, Donovana Mitchella (potres mozga), Rudyja Goberta (ozljeda lista), Mikea Conleya te O'Nealea, ali su i tako desetkovani pružili odličan otpor Sunsima.

VIDEO

Hrvatski košarkaški reprezentativac Bojan Bogdanović nije nastupio za Utah Jazz u 109-115 gostujućem porazu kod vodeće momčadi NBA lige Phoenix Sunsa zbog ozljede prsta lijeve ruke.

Bogdanoviću je ovo druga ovosezonska utakmica koju je propustio iz istog razloga, prije 17 dana je propustio i dvoboj protiv Toronto Raptorsa.

Osim Bogdanovića, Jazz je u Phoenixu igrao i bez ostalih startera, Donovana Mitchella (potres mozga), Rudyja Goberta (ozljeda lista), Mikea Conleya te O'Nealea (oba desno koljeno), ali su i tako desetkovani pružili odličan otpor Sunsima. Predvođeni Jordanom Clarksonom gosti su 10 minuta prije kraja vodili sa 95-91, no tada je u tek nešto više od tri minute usliedila odlučujuća 11-0 serija domaćih kojom su poveli sa 102-95 i rutinski priveli susret kraju.

Prvi strijelac Sunsa bio je Devin Booker sa 33 ubačaja, a veteran Chris Paul je sa 27 koševa, 14 asistencija i 9 skokova bio nadomak "triple-double" učinku. Kod Jazz Clarkson se zaustavio na 22 poena, dok je Trent Forrest dodao 17.

Chicago Bullsi su na gostovanju kod Oklahoma City Thundera vodili i sa 28 pogodaka da bi na kraju morali spašavati 111-110 pobjedu. Protiv jedne od najslabijih momčadi u ligi Bullsi su sredinom trećeg perioda imali vodstvo 84-56 i tada se previše opustili. Thunder je u samoj završnici kod prednosti Bullsa 110-107 imao priliku tricom Shaia Gilgeous-Alexandera poravnati, no tada najbolji igrač domaćih nije bio precizan. Javonte Green je nakon skoka u obfani pogodio jedno od dva slobodna bacanja za potvrdu pobjede, dok je trica Mikea Muscale sa sirenom samo ublažila poraz.

Nikola Vučević je s 26 koševa i 15 skokova bio prvo ime Bullsa, dok je Gilgeous-Alexander ubacio 31 poen uz 10 asistencija za Thunder.

Zanimljivo je bilo i u Clevelandu gdje su domaći Cavaliersi nadigrali New York Knickse sa 95-93. Gosti su u samoj završnici imali nekoliko prilika za preokret, ali RJ Barrett je promašio šut za vodstvo kod rezultata 94-93, a nakon što je Evan Mobley pogodio jedno od dva slobodna bacanja za domaće, posljednju šansu za goste imao je Julius Randle, ali njegov pokušaj trice za pobjedu sa sirenom nije bio niti blizu pogotku. 

Veteran Kevin Love je s 20 poena i 11 skokova predvodio Cavse, dok je Barrett sa 24 ubačaja bio prvi strijelac Knicksa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu