Obavijesti

Sport

Komentari 186

Utučeni dinamovci: To nema veze sa zaleđem! Dokad više ovako što se tiče suđenja?

Utučeni dinamovci: To nema veze sa zaleđem! Dokad više ovako što se tiče suđenja?

Svira se penal, ne gleda se situacija na Baturini koja je vjerojatno trebala biti penal. Što se tiče tog gola, pogledali smo u svlačionici i to nema veze sa zaleđem, rekao je Kulenović

VIDEO

Sandro Kulenović trebao je biti Dinamov junak. Zabio je za 1-1 u 94. minuti protiv Viktorije Plzen, uzeo je loptu i pohitao na centar, s nadom da njegova momčad može do pobjede, ali nekoliko minuta kasnije razočarao ga je grčki sudac Siridopoulos koji je poništio gol zbog zaleđa. Prije toga je poništio i penal.

Pokretanje videa...

Trening Stojkovića i Kačavende 01:50

Dinamo je u dramatičnoj utakmici uz nekoliko spornih situacija izgubio od Viktorije Plzen (1-0) u 4. kolu Konferencijske lige. Utučeni su igrači bili nakon novog poraza. 

- Dobro smo ušli, oni su preuzeli dominaciju u prvom dijelu, ali do penala nisu imali priliku. Bila je čvrsta utakmica dva suparnika. u drugom dijelu smo se nametnuli, nismo stvorili šanse, ali vidjelo se da želimo gol. Upali smo u kolotečinu iz koje se samo sami moramo izvaditi. Svira se penal, ne gleda se situacija na Baturini koja je vjerojatno trebala biti penal. Što se tiče tog gola, pogledali smo u svlačionici i to nema veze sa zaleđem. Ne znam dokad više ovako što se tiče suđenja, neke stvari se trebaju promijeniti. Ne treba šutjeti - rekao je razočarani Kulenović za Arenu Sport..

Dinamo na gostovanju kod Viktorije Plzen u 4. kolu Konferencijske lige izgubio 1:0

Dinamo se opet mučio i teško dolazio do šansi.

- Viktoria je poznatija po tome što imaju visoke i čvrste igrače, čvrsti su iza, teško se stvaraju prilike. Neopravdano su nam poništili gol, ostaje žal što nismo osvojili bod.

Unatoč tri poraza u nizu, Dinamo i dalje ima sve u svojim rukama. Ako slavi protiv Astane i Ballkanija, izborit će europsko proljeće. 

- Odigrali su 0-0, što je dobro za nas. Sve je u našim rukama, idemo izboriti taj prolaz. 

Dinamo na gostovanju kod Viktorije Plzen u 4. kolu Konferencijske lige izgubio 1:0

Dinamovci su potonuli nakon teškog poraza, a razočaranog lica se pred kamerama pojavio i mladi veznjak Petar Sučić koji je zaigrao u drugom dijelu.

- Čestitam dečkima na dobroj predstavi, što se nismo predavali do samog kraja. Zaslužili smo puno više od ove utakmice. Imamo penal za 1-1, kojeg smo bili spremni izvesti, to se gleda dvije minute i na kraju poništi penal, a bio je faul na Baturini kojeg nije gledao. Nastavili smo igrati, stiskali smo ih i na kraju zabijemo, uspijemo se vratiti. Što da kažem, otišli smo na centar, da krenemo po drugi gol, a onda je tri minute sudac gledao VAR i na kraju poništio gol. Gledali smo u svlačionici, po nama je to čista linija i gol je morao biti priznat - rekao je Sučić pa nastavio:

- Normalno da smo nervozni, profesionalci smo, mi smo nogometaši Dinama. Moramo ići na pobjedu u svakoj utakmici. Ako ne možeš pobijediti, bolje izvuci neriješeno i to nam je ovaj put isto uskraćeno.

Dinamo na gostovanju kod Viktorije Plzen u 4. kolu Konferencijske lige izgubio 1:0

Još dvije utakmice su preostale. 

- Sve je na nama, ovisimo sami o sebi, potrudit ćemo se da pobijedimo i idemo dalje. Prije svega slijedi nam ogled protiv Rijeke i mora nam biti fokus na sto posto. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 186
VIDEO

Dinamo - Rijeka 0-0:  Prvi susret finala bez ispaljenog metka...
UZVRAT JE ZA TJEDAN DANA

Dinamo - Rijeka 0-0: Prvi susret finala bez ispaljenog metka...

Dinamo je u prvom poluvremenu prijetio preko Arbera Hoxhe, koji je pogodio gredu i imao još dvije dobre prilike. Rijeka je prvu pravu šansu imala u 59. minuti kada je Toni Fruk pogodio gredu

Zajecova čistka: Dinamo ima sulude uvjete za šefa uprave, ne ispunjava ih ni Zvone Boban?!
NOVE ZAVRZLAME

Zajecova čistka: Dinamo ima sulude uvjete za šefa uprave, ne ispunjava ih ni Zvone Boban?!

Velimir Zajec i njegovi ljudi vjeruju kako će vrlo brzo 'riješiti' Vlatke Peras, pa onda okrenuti razrješenju Danijela Tomačića i Darka Podnara. Ipak, predsjednica uprave Dinama ima drugačije planove...
VIDEO Vušković se slomio na sudu: 'Život mi je noćna mora, oduzeli su mi jedino što znam!'
SUZE MLADOG NOGOMETAŠA

VIDEO Vušković se slomio na sudu: 'Život mi je noćna mora, oduzeli su mi jedino što znam!'

Rekli su mi da sam pozitivan, mislio sam 'pa nije valjda opet covid'. Policija me čekala u svlačonici, upala mi je u kuću gdje je djevojka bila sama. Ne bih ovo poželio ni najvećem neprijatelju, rekao je Vušković