Obavijesti

Sport

Komentari 1

Cedevita i Jolly su u polufinalu Kupa: Pali su Kvarner i Zagreb

Cedevita i Jolly su u polufinalu Kupa: Pali su Kvarner i Zagreb
1

Već nakon prvog poluvremena, nakon kojeg je Cedevita imala 20 koševa prednosti, bilo je jasno da će najbolja hrvatska košarkaška momčad opravdati ulogu favorita

VIDEO

Košarkaši Cedevite, branitelji naslova pobjednika Kupa Krešimira Ćosića, s uvjerljivih su 98-76 (29-17, 23-15, 18-23, 28-21) pobijedili riječki Kvarner 2010 u prvoj četvrtfinalnoj utakmici premijernog završnog turnira s osam momčadi, kojem je domaćin Šibenik.

Već nakon prvog poluvremena, nakon kojeg je Cedevita imala 20 koševa prednosti, bilo je jasno da će najbolja hrvatska košarkaška momčad opravdati ulogu favorita.

Od šestorice Cedevitinih košarkaša sa dvoznamenkastim učinkom, najefikaniji je sa 19 koševa i osam skokova bio Miro Bilan. Džanan Musa ubacio je 18 poena, a Marko Arapović i Ra'Shad James po 14.

Cedevita u polufinalu čeka boljeg iz dvoboja Zadra i Splita koji je na rasporedu u četvrtak, s početkom u 16.30 sati. U posljednjem četvrtfinalu, koje je na rasporedu u četvrtak od 20 sati, sastaju se Šibenik i Cibona.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Jolly pobijedio Zagreb

Šibenski Jolly pridružio se Cedeviti i postao drugim polufinalistom ovogodišnjeg izdanja Kupa Krešimira Ćosića, nakon što je u drugoj četvrtfinalnoj utakmici odigranoj u srijedu u šibenskoj dvorani Baldekin svladao Zagreb sa 83-76 (25-30, 19-18, 18-13, 21-15). 

Nakon što je Zagreb bio bolji u vrlo efikasnoj prvoj četvrtini, Jolly je bolje odigrao središnji dio utakmice, no pobjednik je odlučen u posljednjoj minuti.

Tricom Luke Božića 55 sekundi prije kraja Zagreb je smanjio zaostatak na dva koša (78-76). No, Josip Bilinovac je pogodio tricu za 81-76 kad je ostalo 36 sekundi do isteka 40. minute. Božić je dvaput gađao tricu za novi zaplet, ali je oba puta promašio. Konačnih 83-76 postavio je Scott sedam sekundi prije kraja.

Amerikanac je sa 19 koševa bio najbolji strijelac Jollyja. Bilinovac je postigao 15 poena, Ivan Novačić 12, a Šime Špralja 11 za domaću momčad. Martin Junaković je sa 18 koševa bio najbolji strijelac Zagreba, Antonio Vlaić je postigao 17 koševa, a Luka Božić i Toni Vitali po 14.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića