Obavijesti

Sport

Komentari 20

'Uzeli smo ono po što smo tu došli, a sada napokon odmor'

'Uzeli smo ono po što smo tu došli, a sada napokon odmor'
1

Zajedništvo i pozitivna energija su bili na vrhuncu i to je odlika ove reprezentacije, rekao je izbornik Tucak nakon osvojene brončane medalje na Svjetskom prvenstvu

VIDEO

Ovo je doista fantastičan rezultat. Zahvaljujem se svim igračima i suradnicima te vaterpolo savezu jer je ovo zajednički uspjeh svih nas. Dodatni je ovo motiv i poticaj za nove izazove, za kontinuitet dobrih rezultata, rekao je presretni izbornik Ivica Tucak nakon osvojene brončane medalje na vaterpolskom SP-u u Barceloni.

Izbornik je uspio razbuditi reprezentaciju nakon neočekivanog poraza u polufinalu od Mađarske. Danas je stradala Italija. Nismo im dali baš nikakve šanse.

- Došli smo po medalju u Barcelonu i osvojili je. Zajedništvo i pozitivna energija su bili na vrhuncu i to je odlika ove reprezentacije - dodao je Tucak. 

Aktualni olimpijski pobjednici nakon odlaska vjerojatno najboljeg vaterpolskog trenera u povijesti Ratka Rudića s mjesta izbornika reprezentacije pod vodstvom su izbornika Ivice Tucka, a reprezentacija je pomlađena novim igračima. No i takvi su potvrdili da su sam svjetski vrh.

- Uspjeli smo se dići nakon poraza u polufinalu. Pobijedili smo vrlo jaku momčad Italije s kojima smo bili i u finalu Olimpijskih igara, s tim da se naša momčad promijenila i da smo se pomladili.  Možemo ocijeniti ovo ljeto iznimno uspješnim, a sada slijedi odmor od reprezentacije i kluba - najavio je Sandro Sukno koji je danas zabio tri gola, ali je i neopravdano isključen.  

Fantastičan je danas bio i Josip Pavić na golu.

- Presretni smo s osvojenom broncom. Nastavili smo niz medalja od Melbourna i 2007. Jedina smo momčad koja je na svim prvenstvima od tada osvojila medalje. Ovo je odličan početak Olimpijskog ciklusa i za igrače i za vodstvo. Sad slijedi odmor u miru s obitelji - rekao je kapetan Josip Pavić. 

Hrvatska se reprezentacija u Zagreb vraća sutra u 20.10 sati, nakon čega reprezentativci, kako su i sami najavili, odlaze na zasluženi odmor i punjenje baterija za novu sezonu i nove vrhunske rezultate u reprezentaciji i klubovima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

UŽIVO Varaždin - Dinamo 0-1: Brodić i Sučić zaobišli Zeleniku, ali nisu zabili!
MODRI U SUSJEDSTVU

UŽIVO Varaždin - Dinamo 0-1: Brodić i Sučić zaobišli Zeleniku, ali nisu zabili!

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a prije 10 dana "modri" su teškom mukom slavili na Maksimiru. Vidović je zabio sjajan gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.
VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem