Obavijesti

Sport

Komentari 285

Senzacija! Depor srušio Barcu na Riazoru nakon devet godina

Senzacija! Depor srušio Barcu na Riazoru nakon devet godina
14

Deportivo je šokirao vodeću Barcelonu u 27. kolu La Lige. Katalonci su izgubili 2-1 protiv momčadi kojoj su u dvije utakmice prije ove utrpali 12 komada. Barca je Realu ponudila povratak na tron

VIDEO

Bilo je teško, oni se bore za ostanak, rekao je Luis Suarez nakon što je Deportivo spustio Barcelonine zvijezde na zemlju i slavio 2-1 na kultnom Riazoru.

POGLEDAJTE VIDEO

Po toj njegovoj izjavi ispalo je kao da se Katalonci bore za trofej u bojanju pisanica, a ne za naslov u istoj ligi u kojoj se petnaestoplasirani Deportivo bori za ostanak.

Barcelona sad gubi i kad Suarez zabije. Ovo je prvi put da su Katalonci izgubili u utakmici u kojoj je Urugvajac bio strijelac nakon nevjerojatne 72 utakmice, 66 pobjeda i šest remija.

Football Soccer - Deportivo v Barcelona - Spanish La Liga Santander

Prvi poraz nakon 19 utakmica

Katalonci su izgubili prvu prvenstvenu utakmicu nakon više od pet mjeseci i poraza od Celte. Preračunato u utakmice, izgubili su prvi put nakon 19 utakmica i otvoreno ponudili Realu povratak na tron i šansu da opet pobjegne.

Real ima večerašnju utakmicu protiv Betisa doma (20.45), nakon koje može opet biti prvi, a nakon što odradi odgođenu utakmicu sa Celtom u gostima, lako može pobjeći Barceloni na pet bodova, naravno, ako dobije oba susreta.

Enrique rošadama gura Real prema tituli

Luis Enrique opet je miksao sa sastavom, odmarao je Iniestu i Rakitića, Neymara nije bilo ni u konkurenciji... Hvala Luise, reći će realovci. Nije mu prvi put da radi ovakve stvari. 

Tko je zakasnio na prvih 20 minuta utakmice, nije propustio baš ništa.

Spora i troma Barcelona, Deportivo je tu i tamo zaprijetio... I kad se sve stišalo zabio je Joselu. Pet minuta prije odmora pogodio je za 1-0 i ludnicu na kišom okupanom Riazoru, na stadionu koji čeka pobjedu protiv Barcelone devet godina. 

Football Soccer - Deportivo v Barcelona - Spanish La Liga Santander

Deportivu zabili 12 u dvije utakmice prije ove

Katalonci su Deportivu utrpali 12 komada u zadnje dvije utakmice, nisu primili niti jedan.

Kako je počeo nastavak, golom Luisa Suareza nakon nepunih 60 sekundi, činilo se da gosti idu prema novom preokretu. Ali Deportivo se nije povukao u bunker, čak je imao bolje šanse za vodstvo nego Barca za izjednačenje. 

Ušli su Iniesta i Rakitić, ali Deportivo ovo nije imao namjeru izgubiti.

Bergantinos je 15 minuta prije kraja pogodio za 2-1, Katalonci će reći nakon faula u napadu, na što su se bunili Messi i društvo. Barca je krenula po novi preokret, svi znaju da im ne treba puno minuta za to, pitajte PSG.

Ali Depor nije PSG.

Kakav sebičnjak, taj Marokanac...

Sjajna predstava koju je umalo pokvario Marokanac Faycal Fajr u zadnjim sekundama susreta. Išao je sam samcat na golmana Barcelone zajedno sa suigračem i pokazao zavidnu razinu sebičnosti.

Već u sljedećem napadu Barca je zaprijetila, ali bila je to posljednja šansa nakon čega je sudac odsvirao kraj, a igrači Deportiva podigli su ruke u zrak. U isto to vrijeme, glave Barcinih igrača bile su dolje...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 285
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome