Obavijesti

Sport

Komentari 100

Malenica skidao čuda! Dinamo golom Sigalija pobijedio Osijek

Malenica skidao čuda! Dinamo golom Sigalija pobijedio Osijek
6

ČEKA SE RIJEKA Dok su Dinamove zvijezde u napadu fulale šanse, za pobjedu je zabio stoper Leonardo Sigali. Tako im nada za naslov traje barem još koji sat, odnosno, sve ovisi o Rijeci koja dočekuje Cibaliju...

VIDEO

Dinamo je pobijedio u Osijeku 1-0 golom stopera Leonarda Sigalija iz 64. minute. Time su, barem na nekoliko sati, produljili nadu za stizanje Rijeke. No, ne ovisi ništa o njima, nego o Rijeci i Cibaliji.

Ivajlo Petev danas je vratio Sammira u prvu momčad, ali on je igrao tek do 56. minute. Bio je neprimjetan, baš kao i udarna napadačka igla Dinama, Armin Hodžić.

Modri su krenuli uraganski, već u drugoj minuti Sigali je zaprijetio poslije kornera. Minutu kasnije, Soudani je izašao sam na Malenicu, ali osječki golman imao je sjajan dan. U 15. minuti, tuče Nikola Moro, ali Malenica opet brani. U 33. minuti tuče Olmo, ali odlazi to pored gola.

Dinamo je imao kombinatoriku, išlo se uglavnom po lijevoj strani preko Pivarića i Soudanija, ali nedostajalo je preciznosti. Svoju bolju igru konkretizirali su u 64. minuti preko Leonarda Sigalija.

Našao se sam ispred Malenice i spretno lijevom nogom pogodio u njegov lijevi kut. Argentinski stoper doista je nedostajao Dinamu dobar dio ove sezone, to se osjeti.

Zagrebačka momčad mogla je pobjedu potvrditi u 79. minuti. Gojak i Soudani izašli su sami na Malenicu u istom napadu, ali golman Osijeka skinuo je oba napada na čudesan način.

Baš on bio je presudan faktor danas, skidao je čuda, ali i to je bilo nedovoljno da se Osijek spasi poraza. Slavonska momčad završila je tako na četvrtoj poziciji ovogodišnjeg HNL-a.


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 100
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...