Obavijesti

Sport

Komentari 111

Gzira opet dolazi u Hrvatsku!? Mogu na Riječane, Osječani kod Stipice, Hajduk ide u Kazahstan

Gzira opet dolazi u Hrvatsku!? Mogu na Riječane, Osječani kod Stipice, Hajduk ide u Kazahstan
2

Osječani su dobili najteži ždrijeb od hrvatskih klubova jer ih čeka poljski Pogon Szczecina gdje brani bivši golman Hajduka Dante Stipica. Rijeka možda ide na kobnu Gziru, a 'bili' igraju protiv kazahstanskog Tobola

Sigurno su se na Poljudu uhvatili za glavu kad su vidjeli da moraju na putovanje u 4000 kilometara udaljeni Kostanaj, grad na sjeveru Kazahstana. Ždrijeb je Hajduk spojio s tamošnjim Tobolom, klubom za koji igra Srbin Zoran Tošić (34) koji je svojevremeno iz Partizana prešao u Manchester United za sedam milijuna eura.

Tottenham Hotspur v CSKA Moscow - UEFA Champions League - Group E - Wembley Stadium

Klub je to koji prema Transfermarktu vrijedi skoro 12 milijuna eura, što je 19 milijuna manje od Hajduka. Najskuplji igrač je također iz Srbije, a riječ je o napadaču Nemanji Nikoliću (28) koji je prošle sezone u 38 nastupa zabio 17 golova uz tri asistencije. Momčad iz Splita prvu će utakmicu igrati kod kuće, a uzvrat na dalekom gostovanju.

Pokretanje videa...

Dinamo i Valur u Ligi prvaka 04:24

I u Gradskom su vrtu mogli mnogo bolje proći jer ih je ždrijeb spojio s poljskim Pogonom iz Szczecina u kojem brani najbolji golman poljske lige Dante Stipica (30), a u njihovim je redovima i bivši kapetan Rijeke Alexander Gorgon (32). Vrijede 20 milijuna eura, a od Osijeka do Poljske ima 1050 kilometara, dosta, ali opet mnogo manje nego do Kazahstana. Prvu utakmicu Osijek igra u gostima.

Najbolje je prošla Rijeka koja ide na pobjednika utakmice između andorske Santa Julije ili svima nam dobro poznate malteške Gzire koja je prije dvije godine nevjerojatnim podvigom izbacila Hajduk, ali igrača iz te momčadi gotovo pa i nema. Ipak, tamo je Jefferson koji je tad zabio na Poljudu u 3-1 pobjedi. Izabranici Gorana Tomića prvu će utakmicu igrati u Andori ili na Malti, dok će uzvrat biti na Rujevici.

Također, ako Dinamo senzacionalno ispadne na startu kvalifikacija za Ligu prvaka protiv islandskog Valura, igrat će protiv poraženog iz susreta norveškog Bodo/Glimta i poljske Legije u drugom kolu Konferencijske lige uz ostale hrvatske klubove. Prve utakmice igraju se 22. srpnja, a uzvrati su tjedan dana kasnije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
HAJDUK NA KAZAHSTANCE

Nogometaši Hajduka igrat će protiv kazahstanskog Tobola! Prva utakmica igra se na Poljudu.

OSIJEK U POLJSKU

Nenad Bjelica i Osječani prvu će utakmicu igrati u gostima kod poljskog Pogona iz Szczecina! Podsjetimo, tamo brani bivši golman Hajduka, Dante Stipica.

RIJEKA NA GZIRU!?

Rijeka ide na pobjednika utakmice između andorske Sant Julije i malteške Gzire! Prvu utakmicu igraju u gostima.

MOGUĆI PROTIVNIK

Ako Dinamo ispadne od islandskog Valura, igrat će protiv lošijeg iz susreta norveškog Bodo Glimta i poljske Legije iz Varšave.

POČETAK

Počeo je ždrijeb u Nyonu, a do hrvatskih klubova ćemo još malo pričekati.

Komentari 111