LIVE Hajduk zadnji dan prijelaznog roka poslao reprezentativca u Sloveniju i doveo mladu nadu | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 542

Hajduk zadnji dan prijelaznog roka poslao reprezentativca u Sloveniju i doveo mladu nadu

Hajduk zadnji dan prijelaznog roka poslao reprezentativca u Sloveniju i doveo mladu nadu

U četvrtak je završio zimski prijelazni rok u HNL-a, posljednjeg dana na tržištu nije bilo nikakvih bombi među najjačim hrvatskim klubovima

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Zimski prijelazni rok 7. siječnja - 15. veljače , Hrvatska
Sortiranje događaja
JOŠ PROMJENA U HAJDUKU

Lijevi bek Elvis Letaj (20) posljednjeg dana prijelaznog roka u Hrvatskoj napustio je Hajduk i dogovorio novu posudbu, treću otkako je igrač "bilih". Odlazi u slovensko Radomlje kod Dominika Prpića i Ivana Krole, koji su ranije posuđeni tom klubu. Mladi kosovski reprezentativac rođen u Karlovcu još se oporavlja od ozljede koljena, trebao bi se nogometu vratiti u ožujku, a ugovor s Hajdukom ima do ljeta 2025.

Splićani su se aktivirali i po pitanju dolazaka. Ofenzivni veznjak Matej Gašpar (18) stigao je na posudbu iz Širokog Brijega do kraja sezone kao pojačanje za juniorsku momčad. Ima tri nastupa za seniorsku momčad bosanskohercegovačkog kluba u tamošnjoj Premijer ligi.

MURIĆ U SLAVENU

Robert Murić (27) i službeno je postao igrač Slaven Belupa. Stigao je kao slobodan igrač. Uzeo je dres s brojem 9.

 

KOLARIĆ U VUKOVARU

Desni bek Matija Kolarić (27) napustio je Varaždin nekoliko mjeseci prije isteka ugovora. Potpisao je za drugoligaša Vukovar.

KNEŽEVIĆ U PITOMAČI

Uprava NK Pitomača dovela je pravo pojačanje za drugi dio sezone Treće hrvatske lige Sjever. U Pitomaču je stigao Bojan Knežević (27), vezni igrač koji je slovio kao jedan od najvećih Dinamovih talenata.

Više pročitajte OVDJE.

KASTRATI U LOKOMOTIVI

Krilni napadač Lirim Kastrati (25) vraća se u HNL. Ove sezone za mađarskog prvoligaša Fehérvár odigrao je 19 utakmica uz četiri gola i dvije asistencije, ali na travnjaku je proveo samo 693 minute i nije zadovoljan statusom.

Odmah se javila Lokomotiva, za koju je Kastrati nastupao od 2018. do 2020. godine. Za dva milijuna eura kupio ga je potom Dinamo.

Za "modre" je u 51 utakmici imao četiri gola i devet asistencija, ali nije zadovoljio pa su ga prodali u poljsku Legiju. Sad je pristao na povratak u Lokomotivu. Trebao bi zamijeniti Silvija Goričana (23), koji pregovara s ruskim Rubinom.
 

Komentari 542