Obavijesti

Sport

Komentari 41

Mladi 'vatreni' lakoćom slavili na gostovanju u Andori! Sjajna utakmica mladih HNL asova

Mladi 'vatreni'  lakoćom slavili na gostovanju u Andori! Sjajna utakmica mladih HNL asova

Hrvatska je zabila dva brza gola. Nakon samo osam izabranici Dragana Skočića vodili su 2-0. Autogol je zabio Izquidera, zatim je precizan bio Ljubičić. Drugo poluvrijeme bilo je mirnije, a konačan rezultat postavio je Bukvić

Hrvatski nogometaši do 21 godine ostvarili su novu pobjedu u kvalifikacijskoj skupini G za odlazak na Europsko prvenstvo, svladali su u petom nastupu u gostima Andoru s 3-0.

Sve je počelo u drugoj minuti autogolom Izquireda za 1-0 Hrvatske U-21, dok su se potom u strijelce upisivali Marin Ljubičić u osmoj te Domagoj Bukvić u 86. minuti za konačnih 3-0.

Play-off za Euro: BiH povela, ali sve prosuli u tri minute! Hrabri Ukrajinci su prošli preokretom
Play-off za Euro: BiH povela, ali sve prosuli u tri minute! Hrabri Ukrajinci su prošli preokretom

Otvaranje Hrvatske U21 je bilo odlično te je momčad koju vodi Dragan Skočić vodila 2-0 nakon samo osam minuta igre. U drugoj minuti je Matanović, uz pomoć domaćeg igrača Izquierda, pogodio za 1-0, dok je u osmoj Biuk lijepo proigrao Ljubičića koji je precizno naciljao za 2-0.

Do kraja prvog dijela Hrvatska U21 se umirila te je domaćin čak bio opasniji, ali je hrvatska mreža ipak ostala netaknuta unatoč dvije odlične šanse mladih igrača Andore. U laganom ritmu je trajalo i drugo poluvrijeme. Očito zadovoljna zbog dva gola prednosti Hrvatska U21 je „krala“ vrijeme sve do kraja te nije forsirala uvjerljivu pobjedu.

Treći gol ipak se dogodio u 86. minuti, a lijepa akcija zaključena je golom Bukvića za konačnih 3-0.

Legendarni Rumunj presadio je kosu: 'Vrijeme nikom ne prašta'
Legendarni Rumunj presadio je kosu: 'Vrijeme nikom ne prašta'

S četiri pogotka u drugom dijelu Portugal U21 je ovog četvrtka kao domaćin svladao vršnjake s Farskih otoka s 4-0, u skupini G.

U idućem ogledu ove skupine Hrvatska U21 gostuje kod vršnjaka iz Portugala. Utakmice s igra u Faru 26. ožujka s početkom u 18.30 sati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Kvalifikacije za Europsko U21 prvenstvo 19:00 , Estadi Nacional Andora
Andora
0 : 3
Hrvatska
Matanović 2', Ljubičić 8'. Bukvić 86'
Sortiranje događaja
90+4'

Kraj utakmice! Finski sudac svirao je kraj i Hrvatska se vraća kući s nova tri boda. Mladi vatreni slavili su bez puno problema.

86'

GOOOOL! Bukvić je započeo akciju, prosljedio je loptu do Belcara koji ju je samo produžio do VIdovića. Dinamovo krilo ubacilo je u sredinu, a Bukvić se našao na pravom mjestu i zabio za 3-0.

83'

Iz igre izlazi Ljubičić i Biuk, a ulaze Frigan i Vidović.

66'

Prva velika prilika mladih vatrenih u drugom poluvremenu. Nakon centaršuta Biuka lopta je došla do Bukvića koji nije uspio probiti blok Andore.

62'

Hodža je završio na travnjaku, ali se vrlo brzo pridigao i izgleda kako se ne radi o težoj ozljedi. 

Komentari 41