Obavijesti

Sport

Komentari 63

Rijeka fulala čuda pa upisala šokantan poraz protiv Istre

Rijeka fulala čuda pa upisala šokantan poraz protiv Istre
6

DINAMO SE VESELI Rijeka je fulala čuda u Puli protiv Istre 1961 i ostala bez bodova u derbiju. Ukoliko 'modri' pobjede Osijek pobjeći će Rijeci na sedam bodova prednosti poslije 12 kola HNL-a

VIDEO

U susretu 12. kola Prve HNL u Puli su nogometaši Istre 1961 su pobijedili Rijeku s 1-0 i pobjegli s dna ljestvice. Time su omogućili Dinamu priliku za bijeg na sedam bodova prednosti ukoliko pobjede Osijek u Zagrebu. Ovo je prvi poraz Rijeke od Istre u zadnjih 17 utakmica!

Dvoboj zadnje i druge momčadi prvenstva donio je veliko iznenađenje, a za to je zaslužan David Puclin koji je u 17. minuti pogodio lijevom nogom nakon prodora Reagya Ofosua. To je ujedno bio i jedini udarac u okvir gola Simona Sluge.

Rijeka je napadala većim dijelom utakmice, ali bez preciznosti u završnici, a najbolju priliku propustio je Josip Mišić, koji je iz slobodnog udarca pogodio gredu.

Dvaput je Tomislav Čuljak čistio loptu s crte, golman Ivica Ivušić skidao je čuda Gavranoviću u više navrata, a na kraju je golman Istre 'pocrvenio' zbog prigovora glavnom sucu Damiru Batiniću.

Istra 1961 je sada osma s 9 bodova, a prepustili su začelje Rudešu (7), dok je Rijeka druga s 25 bodova, četiri manje od vodećeg Dinama koji večeras igra na Maksimiru protiv Dinama. 


95' Završena je utakmica u Puli i Istra je priredila veliku senzaciju!

94' Crveni za Ivušića! Dobio je drugi žuti karon zbog prigovora i mora van s terena!

93' Opet Ivušić! Gavranović je pucao, golman Istre fantastično skinuo taj udarac.

90' Ponovno Čuljak čisti s gol crte! Ivušić je u sudaru izgubio loptu iz ruku, u napadu je tukao Gavranović, ali Čuljak je danas pravi junak Puljana.

88' Pritisak Rijeke i dalje traje, ali sve ubačaje s bokova obrana Istre čisti bez problema.

80' Jelić je ubacio, Gorgon šutirao glavom pored gola. Kvržić ulazi umjesto Gorgona.

75' Zbog faula nad Vešovićem, Kitanovski je dobio žuti karton.

73' Pavičić je izašao, Jelić je na terenu kod Rijeke.

69' Elez je dobio žuti karton što znači propušta utakmicu protiv Osijeka sljedeće kolo.70' Gavranović u velikoj šansi! Izašao je sma pred njega, prešao Mitrevskog i tukao, ali Ivušić je ostao na nogama i spasio Istru.

65' Sumnjiva situacija u šesnastercu Istre... Gavranović je pucao, Kokorović blokirao rukom iz neposredne blizine. Nije imao gdje s rukom, no lopta bi išla u gol! Batinić ne bi pogriješio da je svirao penal.

59' Dominacija Rijeke i dalje traje, lopta je konstantno kod njih u posjedu... Črnic izlazi van, ulazi Matei. Matjaž izlazi kod Istre, Kokorović je u igri. Zatvaraju se domaći.

56' Prvo je Črnic ušao u zicer, sjajno je to skinuo Ivušić. U nastavku napada Gavrnović tuče glavom, ali Čuljak čisti s crte. Čuda je promašila Rijeka sada.

47' Rijeka je ušla opasno u nastavak! Tukao je Josip Mišić iz slobodnjaka i lopta je odsjela na prečki. Puno sreće za Puljane... Slobodnjak je izborio Mario Gavranović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve