Obavijesti

Sport

Komentari 308

Zdravko Mamić: Kupit ću Miši stan da uživa u 'jeseni života'

Zdravko Mamić: Kupit ću Miši stan da uživa u 'jeseni života'
7

Izvršni predsjednik Dinama rekao je kako je sotona pokucao na vrata, ali da će se uskoro vratiti u pozitivu. Također, moli BBB-e da se vrate na stadion i u Ligi prvaka

VIDEO

Zdravko Mamić drugi dan zaredom u Maksimiru je održao press konferenciju. Očekivalo se da će odgovoriti na napade Hrvoja Maleša, predsjednika Hajduka, ali njega nije spomenuo, barem direktno. 

- Nikad nisam došao nepripremljeniji pred vas, makar se nikada ne pripremam više od pet minuta. Svi u klubu smo par mjeseci u transu. Iz tjedna u tjedan je raslo ovo lijepo zdanje (stadion), zaustavljena slika u kojoj želim umrijeti - počeo je te nastavio:

Sotona je pokucao jučer na naša vrata, ali bit ćemo pozitiva

- Probudio sam se noćas u 4 sata, adrenalin koji vlada mi nije dao mira. Uzeo sam papir i panično počeo pisati što trebam raditi danas, kupio sam novine i odlučio sam vam se obratiti. Sotona je pokucao jučer na naša vrata. Zastali smo pod naletima kopita zla, ali trebamo se vratiti u pozitivu. Mi smo u Ligi prvaka, rasprava gdje će sjediti Mourinho, Perez, pa to nam nitko ne može uzeti. Ma, tri stadiona neće biti dovoljno za sve ljude. Zakoračili smo u najljepšu bajku, no sotona će svako toliko pokucati, ali bit ćemo pozitiva.

Maminjo je u međuvremenu spomenuo princa Harrya koji je došao u Hrvatsku. 

- Sada znam zašto sam danima plakao kad je umrla njegova majka, on živi istim stilom kao i ona. I ja tako želim živjeti. Harry samo želi uživati i štipati curice za guzu. To je sjajno.

Zatim je spomenuo Lamzu, kojem su odlučili dodijeliti doživotnu mirovinu, te legendu Belina.

- Rudi Belin je jučer izbjegao da ostane bez noge kojom je zabijao legendarne golove. Smjestili smo ga u najelitnijih dom. Dinamo će Belinu doživotno plaćati dom i punu skrb.

Mati Miši Kovaču je iz osobne ušteđevine odlučio kupiti dvosoban stan. Za Kovača želi stan u Šibeniku uz obalu ili gradsku jezgru 'da uživa u jeseni života' . Uvijek mu je bio inspiracija i danas će otići do njega da mu kaže što je odlučio. Ali ne želim da se iz toga pravi predstava.

- To je moja životna odluka. To mu želim osobno pokloniti, javite se tko god ima nekretninu u Šibeniku.

BBB-i moraju doći na Ligu prvaka! Ovo je sve radi njih!

Onda se vratio na Dinamo.

- Klub permanentno vrši zadaću, toliko radimo za Grad, Hrvatsku i turizam, gospodarstvo, nadamo se će svi to prepoznati i adekvatno valorizirati, uvijek nam treba pomoć. Bit ćemo zbog Lige prvaka prenošeni u cijelom svijetu, nema tih novaca i matematike, što je Dinamo napravio za naš turizam.

Izvršni predsjednik 'modrih' je prozborio par rečenica o Bad Blue Boysima koji su prekinuli bojkot, ali koji ostaje na snazi za utakmice LP.

- Pozivam ih čista srca u ime cijelog kluba, igrača, trenera, uprave, čistačica, majstora, kuharica, svi smo tu radi navijača pa i Boysa, nema potrebe da radi taština, mojih, njihovih, netko bude žrtva. Ovo su generacije stvarale, moraju doći na Ligu prvaka! Ovo je sve radi njih!

Onda je ipak u svom stilu verbalno napao i neke novinare.

- Jedno je demokracija, a drugo je izražavanje slobodnih misli i teorija, ali to što rade dva čovjeka. Radi se o dva ortodoksna hajdukovca, to im služi na čast, ali ako već godinama lažu hrvatsku javnost, Dinamo će naći način da se s time nosi. Za sada je to samo obraćanje javnosti čija je misija da napakoste Dinamu. To što oni rade je zastrašujuće. Sudionici su najmonstruoznijih laži bez ikakvih posljedica. Pisali su laži o namještanju utakmica. Moj brat Zoran neće moći sprati ljagu do kraja života iako se pokazalo da to nije istina. 

Pomogli su malom Stipi

Stipe koji ima samo 17 mjeseci boluje od uznapredovalog raka oka. Svi u klubu su odlučili pomoći.

- Pročitao sam jutros i o tragediji malog Stipe koji ima problema s očima. Donirali smo već jučer novac ne znajući da se radi o tom dečku. Mi mislimo preventivno, da se malo pohvalimo. Dao mu Bog zdravlja...

Mourinho mu može sjediti na glavi

Mourinho je moj idol, imat će mjesto gdje god hoće. Može mi sjediti i na glavi ako hoće. Dočekat ćemo ga kao kralja, jer on je moj uzor i uzor trenera Jurčića. Makar bi ga, po godinama, mogao poslati po šibice.

Ako ne dođe Šimunić, imamo aduta u rukavu

Sve i da ima ponudu od 10 milijuna eura, ne želi ići nigdje osim ovdje. Ako će ga Hoffenheim tjerati da ide u Hajduk, on će ostati u Njemačkoj. Nemoguće je da ne dođe kod nas, ako ga Hoffenheim pusti. Ali, ako ne dođe do transfera, imam aduta u rukavu.

Svi uz reprezentaciju

- Molim sve Hrvate da podrže našu momčad posebno ovdje u Zagrebu protiv Izraela, da ispune posljednje mjesto. To će biti odlučujuća utakmica za Euro, preklinjem vas, pomozite. Hrvatska je napravila povijesna dostignuća, stvorili smo državu, a onda smo sve zgazili. Struku, generale, pjevače, akademike. Budimo opet jedno uz pjesmu Lijepa li si... Modriću i ostalim dinamovcima naređujm da budu predvodnici atmosfere i da poginu za pobjedu Hrvatske! Moramo vratiti duh jedinstva, moramo se sjetiti Srne koji je glavom išao gdje neki ne bi sa željezom...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 308
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome