Obavijesti

Sport

Komentari 380

Jeste li šokirani? Lokosi vodili, Dinamo okrenuo iz dva penala!

Jeste li šokirani? Lokosi vodili, Dinamo okrenuo iz dva penala!
10

2-1 POBJEDA Lokomotiva je vodila protiv Dinama od pete minute. Tihomir Pejin potom je sudio dva penala gostima, jedan nakon ruke, drugi poslije faula koji je očito bio dovoljnog intenziteta

VIDEO

Velika piramida u Gizi, Viseći vrtovi u Babilonu, Zeusov kip u Olimpiji, Artemidin hram u Efesu, Mauzolej u Halikarnasu, Kolos s Rodosa i Svjetionik u Aleksandriji. Ostalo ih je sedam. Svjetskih čuda. 

Dinamo je pobijedio Lokomotivu 2-1 u Kranjčevićevoj nakon što je gubio od 'lokosa' od pete minute. Tihomir Pejin sudio je dva penala za goste, oba je u golove pretvorio Hodžić, jedan u prvom, jedan u drugom dijelu. 

Grezda je šokirao Dinamo nakon akcije koju je zakuhao Dominik Livaković. Dinamov golman katastrofalno je ispucao loptu, gotovo je ispravio pogrešku obranivši prvi udarac, ali lopta dolazi do Grezde koji lijepo pogađa u suprotan kut za 1-0.  

Pejin oprostio crveni Soudaniju?!

Nakon toga vrlo dvojbena situacija u kojoj je Capan krenuo sam na golmana Dinama, ali zaustavio ga je pomoćnik. Pregledali smo snimku i prilično smo sigurno da to nije bilo zaleđe. Imali su 'lokosi' nakon toga još jednu sjajnu šansu za 2-0 i onda stali.

Potom nov dvojbena situacija. Capan ruši Soudanija, Tihomir Pejin svira faul, a Alžirac s trave udara igrača Lokomotive kopačkama u bedro. Pejin nije Soudaniju dao ni žuti karton, a lako je mogao i crveni!

Čak tri žuta

Pri isteku pola sata igre, Dinamo dobiva novi penal. Duga lopta na Guilhermea, Karačić je blizu njega, ni ne vidi loptu koja ga iz blizine pogađa u ruku. Pejin pokazuje na bijelu točku.  

Armin Hodžić pogodio je za 1-1. Lokosi su nestali s terena...

U nastavku domaći trener Mario Tokić vadi jednog od boljih igrača, Lovru Majera, i to jako rano, u 51. minuti. Nije izgledao umorno, dobro, imao je žuti karton pa je možda zato.

Ne želimo se miješati u trenerski posao, ali Tokić ubrzo vadi i strijelca Grezdu, a Dinamo okreće iz novog penala, nakon što se Lokomotiva uvukla u krilo golmanu.

Mr. derby će igrati derbi, a nije trebao

Kolinger povlači Hodžića, intenzitet je bio dovoljan da Pejin pokaže na novi penal, a Hodžić pogađa za 2-1 i pobjedu Dinama, koji je došao na bod Rijeci koja sutra igra protiv Splita. 

Lokomotiva nije uspjela iznenaditi Dinamo u netipično oštroj utakmici ova dva suparnika. U dosadašnje 24 utakmice suci su u prosjeku pokazali 1,7 žutih kartona, dok je danas Pejin pokazao čak tri!

Mogao je i četvrti, Soudaniju, ako ne crveni, barem žuti, zbog divljačkog udaranja protivnika s trave. Ali nije se odlučio na to. Da je, Soudani ili kako ga zovu, Mr. Derby, propustio bi derbi protiv Hajduka u sljedećem kolu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 380
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao