Obavijesti

Sport

Komentari 363

Policija je Novakove navijače tjerala suzavcem, vratili su se slaviti oslobađanje tenisača

Policija je Novakove navijače tjerala suzavcem, vratili su se slaviti oslobađanje tenisača
14

Sudac Saveznog suda u Melbourneu Anthony Kelly presudio je u korist Novaka Đokovića. Ministar za imigraciju ima vlast protjerati ga iz zemlje, ali još nije odlučio hoće li to učiniti

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Saslušanje Novaka Đokovića , Melbourne
Sortiranje događaja
NOVAK SE OGLASIO

Zadovoljan sam i zahvalan što je sudac poništio odluku o oduzimanju moje vize. Usprkos svemu što se dogodilo, želim ostati i pokušati se natjecati na Australian Openu. Ostajem koncentriran na to. Doputovao sam ovdje da igram na jednom od najvažnijih natjecanja ispred čudesnih navijača, napisao je Novak u prvoj objavi na društvenim mrežama.

ĐOKOVIĆI: TRENIRAO JE

Novak je već bio na teniskom terenu. Ovo je pobjeda veća i od Grand Slama, poručili su članovi Noletove obitelji na konferenciji za medije iz Beograda.

Presicu su prekinuli na pitanje je li istina da je Nole bio pozitivan na PCR testu 16. prosinca, a dan poslije družio se djecom pa dva dana poslije putovao u Francusku.

Opširnije pročitajte OVDJE.

PRESICA OBITELJI

Više informacija o stanju Novaka Đokovića trebalo bi biti poznato na konferenciji za medije u 14 sati iz Beograda, odakle ćemo se uživo uključiti. Javnosti bi se trebao obratiti otac Srđan, ali i sam Novak videolinkom iz Melbournea.

SLAVLJE NAVIJAČA

I dalje traje pjesma na ulicama Melbournea, srpska zajednica uz kolo, pjesmu i ples slavi što je Đoković, barem večeras, slobodan čovjek u Australiji. Pogledajte atmosferu:

LOVREN UZ ĐOKOVIĆA

Nogometaš Dejan Lovren, koji je ranije poslao poruku podrške srpskom tenisaču, ponovno se oglasio na Twitteru.

"Istina će te osloboditi. Ja sam uz Novaka", napisao je.

Komentari 363