Obavijesti

Sport

Komentari 170

Lešković spasio Dinamo: Zabio svom Osijeku i nije slavio gol...

Lešković spasio Dinamo: Zabio svom Osijeku i nije slavio gol...
11

DINAMOVE MUKE Osijek je imao vodstvo poslije prvih 45 minuta golom Baraća, no Dinamo je preko Pavičića i Leškovića stigao do vrlo važnih bodova u borbi za naslov prvaka Hrvatske...

VIDEO

Dinamo je uz velike muke stigao do bodova protiv Osijeka. Druga je momčad HNL-a pobijedila treću 2-1 na Maksimiru i to u samom finišu utakmice.

Za Peteva su šokovi stigli i prije vremena - na zagrijavanju mu je otpao Ante Ćorić, pa je bio primoran staviti Marija Šituma na njegovu poziciju.

Ovo su bile početne postave:

DINAMO: Livaković; Matel, Perić, Lešković, Pivarić; Antolić, Pavičić; Ćorić, Sammir, Soudani; Hodžić

OSIJEK: Malenica; Matas, Barać, Škorić, Barišić; Vojnović, Mioč, Knežević, Lopa; Boban, Ejupi

Već u sedmoj minuti prijeti Dinamo. Igra se odmah svela u osječku polovicu. Agilnost pokazuje Šitum po lijevoj strani, pridodaje mu se Pivarić u prodorima. Iz jedne akcije Matel je ušao u zicer, ali sjajno je intervenirao Marko Malenica.

Poput Neuera je skinuo zicerčinu. Mladi osječki golman u Maksimiru je branio četiri puta, tri puta protiv Lokomotive i jednom protiv Dinama. Sva četiri puta je izgubio!

U 18. potpuni šok za oko četiri i pol tisuće domaćih gledatelja. Osijek je poveo preko stopera Matea Baraća. Njemu je ovo 18. prvoligaški nastup za Osijek. Dosad nije zabio niti jedan gol. Ovo mu je bio prvijenac. Pao je gol poslije kornera, asistirao mu je Josip Knežević.

No, poslije prividne dominacije Modrih, vratili su se u utakmicu početkom drugog poluvremena. Domagoj Pavičić tuče po golu Malenice i golman Osijeka je nemoćan. Furiozno su modri krenuli u nastavak, a lopta je prilikom gola zahvatila i Sammira. Malo sreće za aktualne prvake.

U 63. minuti, nova čudesna obrana Malenice. Armin Hodžić je ostao sam i pucao s nekih 5-6 metara u donji lijevi kut gola Malenice, ali ovaj impresivnom refleksnom paradom spašava svoj gol.

Tempo igre pao je poslije nekoliko zamjena s obje strane, ali Dinamov presing nije stao. Nagrada im je stigla u 84. minuti. Marko Lešković zabija svojima! Nije slavio gol iz poštovanja prema svojoj bivšoj momčadi.

Matel je ubacio s desne strane, a bivši igrač Osijeka i Rijeke našao se sam na pet metara ispred Malenice i zabio glavom za nadomak stizanja bodova na Maksimiru!

Dinamo se približio na bod zaostatka Rijeci koja sutra igra u Vinkovcima gdje je protiv Cibalije već ostavila dva boda prethodne jeseni.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 170
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja