Obavijesti

Sport

Komentari 193

Real Madrid - Man. City: 3-3: Gvardiol zabio eurogol, Modrić ušao s klupe, čudesna utakmica

Real Madrid - Man. City:  3-3: Gvardiol zabio eurogol, Modrić ušao  s klupe, čudesna utakmica
17

Luka Modrić ušao je u igru u 73. minuti nakon gola Joška Gvardiola, a na terenu je i Mateo Kovačić. Nevjerojatna utakmica u Madridu s nekoliko preokreta, a uzvrat se igra 17. travnja na Etihadu

U prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka Real Madrid i Manchester City odigrali su 3-3 uz gol hrvatskog reprezentativca Joška Gvardiola. Aktualni europski prvak Manchester City i najtofejniji europski klub Real Madrid treću godinu uzastopce odmjerili su snage u fazi na ispadanja Lige prvaka, ali ovoga puta u nevjerojatnoj utakmici, koja je završila 3-3.

Golove su za Real zabili Ruben Dias (12., autogol), Rodrygo (16.) i Federico Valverde (79.), a za City Bernardo Silva (2.), Phil Foden (66.) i Joško Gvardiol (71.).

Champions League - Quarter Final - First Leg - Real Madrid v Manchester City

City je poveo već u 2. minuti zahvaljujući velikoj lukavštini Portugalca Silve. Englezi su dobili slobodni udarac iskosa s 20-tak metara i dok su svi očekivali nabačaj, Silva je pucao pored zida, prizemno u bliži kut u iznenadio neopreznog vratara Lunina.

No, Realu je trebalo vrlo kratko da odgovori s dva pogotka. U 12. minuti Eduardo Camavinga je šutirao izvan šesnaesterca, a lopta je pogodila Rubena Diasa i ostavila vratara Ortegu u raskoraku. Samo dvije minute kasnije Brazilac Rodrygo je iz solo prodora, započetog na centru, zabio za 2-1, a i prilikom tog gola lopta je na putu prema mreži pogodila nekog od Cityevih igrača. 

Champions League - Quarter Final - First Leg - Real Madrid v Manchester City

Ofanzivnija igra Citya u drugom dijelu isplatila se u 66. minuti, kada je Foden sjajnim udarcem pogodio same rašlje, da bi se u 71. minuti u strijelce upisao i Gvardiol, snažnim i preciznim udarcem s 20-tak metara u suprotni kut. Vodstvo Engleza nije dugo trajalo jer je Valverde u 79. minuti s 20-tak metara donio novo izjednačenje.

Gvardiol i Mateo Kovačić odigrali su cijelu utakmicu za City, dok je Luka Modrić ušao u igru u 71. minuti.

Trener Reala Carlo Ancelotti je trener s najviše naslova Lige prvaka (četiri) i pobjeda (114), a u utorak je došao i do svoje 200. utakmice u LP.

>> POGLEDAJTE GOLOVE S UTAKMICE << 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Real Madrid - Manchester City, Liga prvaka 21 sat , Santiago Bernabeu, Madrid
Real Madrid
Dias 12' (autogol), Rodrygo 15', Valverde 79'
3 : 3
Manchester City
Silva 2', Foden 66', Gvardiol 71'
Sortiranje događaja
90+4'

Kraj utakmice u Madridu!

90'

Igrat će se barem četiri minute sudačke nadoknade.

89'

Modrić je sjajno ubacio na Bellinghama, ali je Stones izbacio iz korner, kojeg je izveo Modrić, Odigrao je kratku kombinaciju s Brahimom, koji je gađao u blok.

87'

Foden je s bolnom grimasom izašao iz igre. Zamijenio ga je Alvarez.

86'

Joselu je zamijenio Viniciusa.

Komentari 193