Obavijesti

Sport

Komentari 72

Dosada na Olimpu-2: Rostov je izvukao remi protiv Uniteda...

Dosada na Olimpu-2: Rostov je izvukao remi protiv Uniteda...
13

United je poveo iz prve prave i jedine prilike u prvom poluvremenu preko Henrikha Mkhitaryana. Sedam minuta u nastavku, Olimp-2 je proključao. Rostov je stigao do izjednačenja i, ispostavit će se, konačnog rezultata

VIDEO

Nije bilo baš previše uzbuđenja u Rostovu. Domaći sastav i Manchester United remizirali su 1-1 i tako ušli u konkurenciju za najdosadniju utakmicu odigranu u posljednje vrijeme. Ako ne i sezone. Teško je točno opisati što se događalo u Rusiji, ali ako kažemo da je lopta više vremena provela u zraku, izvan granica igrališta ili na sredini terena, mogli bi dobiti kakav-takav dojam.

Netko tko je proveo malo više od sat i pol pred ekranom zbog utakmice osmine finala Europske lige, a nije navijač Manchester Uniteda ili Rostova, mogao je puno pametnije utrošiti dragocjeno vrijeme. Mogao je, primjerice, otrčati polumaraton u ne baš tako ubitačnom ritmu te tako doprinijeti svojem zdravlju ili pogledati novi Trainspotting Dannyja Boylea.

United je poveo preko Henrikha Mkhitaryana u 35. minuti na asistenciju Zlatana Ibrahimovića. Sjajno je Šveđanin proigrao Armenca na pet metara, a krilni napadač Uniteda nije imao težak zadatak. Valja spomenuti da je tim golom izravno sudjelovao kod zadnjih šest golova Manchester Uniteda u zadnjih sedam nastupa. Zabio je četiri i asistirao dva. Bila je to i jedina prava prilika u prvom poluvremenu na zaista očajnom travnjaku.

Podatak koji govori sam za sebe i dodatno očarava kakva utakmica se igrala u prvom poluvremenu - Manchester United je u prvom poluvremenu imao 65,37 posto točnosti dodavanja što je najmanje u cijeloj sezoni.

U nastavku ista priča. Njemački sudac Felix Zwayer i nije imao previše posla, a jedina prilika vrijedna spomena je ona Rostova za gol. Sjajno je Kalachev, u stilu Andree Pirla, poslao loptu s očima prema Bukharovu, koji ima odličan prvi dodir i zabija pored nemoćnog Romera za konačnih 1-1.

Rostov je tako nastavio niz nepobjedivosti na svojem terenu i nakon Bayerna (kojeg je pobijedio 3-2) zaustavio i Manchester United. Za očekivati je da će 'crveni vragovi' biti uvjerljivi na 'teatru snova', ali rezultat 1-1 daje Rusima za pravo nadati se.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja