Obavijesti

Sport

Komentari 196

Hajduk teškom mukom dobio Šibenik i prošao u četvrtfinale

Hajduk teškom mukom dobio Šibenik i prošao u četvrtfinale
5

Kakva drama u Šibeniku! Hajduk je tek nakon produžetaka uspio izbaciti Šibenik sa 2-1 i plasirati se u četvrtfinale Kupa. Poveli su domaćini autogolom Ivanovskog, a za Bile su preokrenuli Said i Jurić...

VIDEO

Visio je Hajduk opasno u Šibeniku, a onda je došla ta 85. minuta. Loptu je primio Said i zabio za izjednačenje i produžetke. To je bio samo uvod u ono što će se dogoditi. Odahnuli su svi. Od trenera Vulića koji je visio kao luster, do navijača koji su sa strepnjom pratili utakmicu. Šibenčane je tanka nit dijelila od prolaska dalje, a onda su kao i prošle godine u ovo vrijeme otišli kućama razočarani. No s ponosom, jer su njihovi igrači pokazali kako se gine za najdraži dres.

Šibenik je poveo u 13. minuti autogolom Ivanovskog. Iz slobodnog udarca je pred gol ubacio Bulat, a Ivanovski je glavom loptu skrenuo u svoju mrežu. Hajduk je mogao izjednačiti u 26. minuti kada je Vukorepa s gol linije 'počistio' udarac Jaira. Brazilac je imao lijepu priliku i u 44. minuti, no pucao je pokraj vrata. 

Ivanovski se mogao iskupiti u 52. minuti, ali je loše pucao glavom. Najbolju priliku na utakmici gosti su imali u 75. minuti kada je Said izbjegao zaleđe i krenuo sam prema vratima Šibenika. Pucao je sa 13 metara, ali je Labrović nogom obranio. Nevjerojatni Labrović potpuno je zaključao vrata, Hajdukovci su mogli samo sanjati gol. 

Nakon niza pokušaja, nagrada je stigla. Talijanski napadač je u 87. minuti ipak uspio izjednačiti iskoristivši pogrešku Vice Kendeša koji je nespretno ispucao loptu u svom kaznenom prostoru, umjesto da je 'očisti'. Kendešova lopta je stigla do Saida koji je lijepo opalio s desetak metara.

A onda drama u produžetku. Hajduk je imao igrača više od 60. minute nakon što je drugi žuti karton dobio Robert Pecolaj, ali to su tek pred kraj uspjeli kapitalizirati. Gol domaćina bio je potpuno opkoljen, a lopta ukleta.

Svaki pokušaj je išao pored gola, što je bacalo u očaj sve Hajdukovce, ali onda stiže spas u zadnji čas! Stanko Jurić dočekao je jednu loptu na rubu peterca i opali kao da mu život ovisi o tome. Zabio je Jurić sigurno svoj nadraži gol u karijeri i donio Hajduku pobjedu od 2-1.

Hajduk je na kraju imao čak 33 udarca na gol Šibenika, od čeka 19 u okvir.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 196
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja