Obavijesti

Sport

Komentari 3

V. Ćorluka: Niku Kranjčara možda ću morati i udarati

V. Ćorluka: Niku Kranjčara možda ću morati i udarati
1

U nedjelju će međusobno igrati Portsmouth Nike Kranjčara i Tottenhama, za koji igraju čak dvojica njegovih kolega iz reprezentacije, Luka i Vedran

VIDEO

Hrvatski nogometni reprezentativac u redovima Tottenhama Vedran Ćorluka označio je nedjeljni dvoboj protiv Portsmoutha na White Hart Laneu u 22. kolu Premiershipa ključnim ove sezone.
- To je najveća utakmica sezone za nas jer imamo priliku kod kuće osvojiti tri boda protiv momčadi koja nam je blizu na ljestvici. Bit će jako teško, ali moramo razmišljati samo o pobjedi. Moramo osvojiti sva tri boda i tek onda gledati prema naprijed - rekao je Ćorluka, čija se momčad nakon 21 odigranog kola u Premiershipu nalazi na 18. mjestu na ljestvici, u zoni ispadanja.
Portsmouth Nike Kranjčara se trenutno nalazi na 14. mjestu na ljestvici, sa samo tri boda više od Tottenhama, a u međusobnom će srazu Ćorluka vrlo vjerojatno biti zadužen za čuvanje upravo Kranjčara.
- Znam da će mi biti jako teško, posebno ako će igrati na lijevoj strani. On je izvrstan igrač, jedan od najopasnijih Portsmouthovih igrača, ali dat ću sve od sebe da ga zaustavim. Možda ću ga morati udarati - objasnio je hrvatski branič i osvrnuo se na ulogu Luke Modrića u Tottenhamovoj momčadi.
- Luka je počeo zabijati golove i to je jako važno za momčad i za njegovo samopouzdanje. On je sjajan igrač i pokazat će to na utakmicama. Nadam se da će zabiti već u nedjelju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj  posao'
NEPOTREBNA SCENA

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina
VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.