Obavijesti

Sport

Komentari 24

Vaha: U Hajduku bi i sir Alexa ismijali, a kako neće Vučevića

Vaha: U Hajduku bi i sir Alexa ismijali, a kako neće Vučevića
1

Danas se treneri ne cijene. Pa ja sam u Obali Bjelokosti u 23 mjeseca imao jedan poraz pa su me odstranili, kaže Vaha. Smatra da je njegova pozicija sigurna...

VIDEO

Vrlo loša predstava na gostovanju u Puli natjerala je crvenilo u obraze čelnika 'modrih'. I ne samo njih, već i trenera Vahida Halilhodžića.

- Vjerujte da me u Puli bilo više stid nego Mamića i Barišića - počeo je Vaha.

- Neke sam igrače upozorio da moraju pokazati više ako žele ostati u Dinamu, jer ću ih u suprotnom početi odstranjivati iz momčadi - nastavio je Vaha i dodao:

- U zadnje tri utakmice nismo imali niti jedan faul na 30 metara od gola. Javite mi ako to nađete negdje u Guinnessovoj knjizi rekorda. 

'Modri' stručnjak je ljutit i na suca koji ga je u Puli isključio jer smatra da si time gradi autoritet.

- Isključio me zato što sam malo prošao liniju terena. A moj kolega (Igor Pamić, op.a.) je došao u kazneni prostor na centaršut. No možda smo izgubili zato što nas je iznenadio dobar teren, na takvog nismo naviknuli - sarkastičan je Vaha.

Nastavio je u istom tonu.

- Ono u Puli ne da je bio penal nego 'tropenal'. No da ga je sudac i dosudio, tražio bih od igrača da pucaju pokraj gola jer nismo zaslužili bod.

Sasuo je bujicu i na novinare. Njegova trenerska pozicija za sada je stabilna. 

- Čujem da ste se raspitivali jesam li smijenjen. To me ne bi iznenadilo. Evo, smijenili su Gorana Vučevića koji je imao perspektivu postati dobar trener, ali tamo bi i sir Alexa Fergusona ismijali. 

Misli da je trenerska struka podcijenjena.

- Danas se treneri ne cijene. Pa ja sam u Obali Bjelokosti u 23 mjeseca imao jedan poraz pa su me odstranili. Ali otkrit ću vam, kad sam dolazio u Dinamo nudili su mi ugovor na 5-10 godina. Uostalom, ove sezone nedostajala je jedna lopta, jedan udarac pa da bude možda najbolja sezona u povijesti kluba. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Sopić: Neki igraju komotno već nekoliko utakmica! Pola medija želi da Dinamo bude prvak...
REAKCIJE IZ KRANJČE

Sopić: Neki igraju komotno već nekoliko utakmica! Pola medija želi da Dinamo bude prvak...

Dolaze nam u 'zmajevo gnijezdo', gdje je pao Lille, past će i Dinamo, rekao je Sopić, a Čabraja naglasio: 'Ostaje mi žal, mogli smo ih unakaziti! Inter došao po Čavlinu? Vidjet ćemo...'